Nejste přihlášen/a.
Chtel bych poradit, jakou nivelacku doporucujete na podlahu, potrebuju vyrovnat cca 1,5cm (cementovou nebo vapenatou) jakou presne? Chci vyrovnat mistnost 3,5m x 2,5m
Dekuju,
1x
0x
já myslím že je skoro jedno jakou nivelaci použijete. Celkem logicky na betonový podklad by měla přijít cementová. My jsme složení vůbec neřešili a použili jsme obyčejný Ceresit z Uni Hobby marketu, výsledek je uspokojivý.
Co ale jedno není : Podlahu dobře připravte, očistěte a napenetrujte. To je ta hlavní procedura při nivelování podlahy.
bohužel není jedno jakou použijete...sám jsem se o tom jako odborník přesvědčil u sebe doma...Měl jsem od Bravenu a popraskala..pak se to spravovalo weberem nebo čímsi dražším a je to 100 a1 ...jinak 1,5cm v celé ploše nevyliješ naráz..popraská to...musí se vylít max 1cm což je limit..a zbytek doskládat hobrou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.