Nejste přihlášen/a.
Přišel mi takový dodatek ke smlouvě s dodavatelem plynu. Není to nějaká bouda? Jak mám reagovat, podepsat, či nepodepsat? Plyn dosud bez problémů.
Jestli máš podepsat? No, to záleží na tobě.
Tihle plynaři občas svým zákazníkům podobné nabídky posílají. Předpokládám, že s tím poslali i nějaký ceník. Tak porovnej, co máš, co nabízejí, a rozhodni se. O podvod se nejedná (jen si případně pro jistotu ověř, že zpáteční adresa a telefon opravdu patří jim). Jestli ti to připadá výhodné a podmínky ti vyhovují, klidně můžeš podepsat.
Jiná záležitost je, že i "výhodné" tarify od i***gy jsou drahé při srovnání s některými jinými dodavateli. A taky jsem někde nedávno zahlédl, že cena plynu poslední dobou spíše neroste, ale nijak jsem to neověřoval.
Mají to všichni dodavatelé udělané tak, aby se v cenách a fakturách normální člověk neměl šanci vyznat. Jediné co funguje, je dát výpověď a hned Vám nabídnou nižší cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.