Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před 5 lety jsem si nechala vyrobit kuchyňskou linku na zakázku a vzhledem k tomu, že nezbyly peníze na myčku, nechala jsem si tam na ní do budoucna připravit místo, přívody vody, prostě jen tam myčku dát. Před otvorem mám dvířka.Teď chci koupit myčku a vlastně nevím, zda tam patří vestavěná nebo podstavná - nemůže mi prosím poradit?
Děkuji moc za odpovědi.
no co javim . ..? pokud se jedná o místo vynechané pod pracovní deskou tak jsem osobně zakoupil myčku vestavnou (měla i nožičky) a vsunul jsem ji do připraveného místa a nebyl problém. Pevné spojení s linkou v případě myčky pod prac. deskou se neprovádí, ani to není myslim v návodu. Vše je jaksi samostojící. Jiný typ zasazení myčky i vzhledemk její nemalé váze jsem neviděl. Mj. zajděte si do prodejny s tímto sortimentem, ať Vám tam k tomu také něco povědí.
Díky za odpověď. Mě šlo o to, jaký je mezi nimi rozdíl, zda jen ve vzhledu - vestavná má v předu jen horní panel, jinak se na ní dělá stejný dekor jako je na lince (a to bych si musela nechat udělat) a podstavná je např. celá nerezová nebo bílá a tudíž je celý spotřebič pak vidět. Mě jde o to, zda je v nich nějaký rozdíl, hlavně v technických parametrech, nebo není (u té podstavné bych jen sundala horní dekl). V mém případě jde o vynechané místo pod pracovní deskou, mám tam místo na širší myčku, tedy na 60. Do prodejny si určitě zajdu poradit, jen jsem vybírala typ na internetu a nevím tedy který vybírat.
Tak koukám, že všichni víte prd a jen mlátíte slámu. To se Kicnerka nemusela ptát. Vestavěná nemá horní kryt a z předního má v designu většinou jen horní část kolem ovladačů (a zbytek je třeba si nechat pokrýt vlastním dekorem). Podstava je normální volně stojící myčka, u které lze sundat horní kryt a zasunout pod linku - kryt je sundávací z estetických důvodů, aby to lépe pod linkou lícovalo. K otázce Kicnerky: buď si koupíš podstavu a nebudeš s tím muset dál už nic dělat - jen zasuneš pod linku bez horního krytu a odstraníš dvířka, která tam v současnosti máš. Nebo si koupíš vestavěnou, ale pak budeš muset si nechat udělat na přední stranu vlastní kryt v barvě linky (určitě by to šlo udělat z těch dvířek, které tam v současnosti máš - bude to lehčí než shánět 5 let starý dekor tvé kuchyně). Pokud k tomu někoho napadne něco víc, sem s tím - určitě jsem nenapsal úplnou odpověď
Pro ostatní prosba - piště když o problému něco víte a ne vždy, když se Vám něco urodí v hlavě. Lidé sem píšou dotaz v domnění, že jim někdo pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.