Nejste přihlášen/a.
K vánocím chceme koupit synovi vysavač na popel ke krbovým kamnům.Kamná ani krb v domě nemáme tak se v tom vůbec nevyznám prosím,pokud někdo z vás nějaký vlastnite o značku a zkušenost jestli je to věc užitečná a je to pomocník, nebo další krám do domácnosti.Děkují moc za radu
Dobrý den. Měl jsem dva "Vysavače popela"- jeden špatný, druhý strašný. Cena nehrála roli.
Nyní asi 7 let používám pouze separátor popela. Mám centrální vysavač, přinesu si jen separátor popela . Uvnitř vlastně nic není - jen sítko na hubici vysavače - takže jsem si ustříhnul z nerez mřížky čtverec, který jsem do separátoru ještě vložil- neucpává se to pak tak rychle.
K těm vysavačům:
- filtrace - strašně drahý filc, který se za chvilku zanese jemným prachem a stejně to fouká ven, jen se ucpává
- směr "výfuku"- u jednoho vysavače byl směr nahoru a foukal tak blbě, že vlastně foukal v blízkosti krbu - takže místo vysávání jako byste do krbu foukali... moc příjemné to není
- čištění filtru i vysypání popela po každém vysávání nutné!
- pokud bych si kupoval - pak jedině průmyslový vysavač - ale ty jsou v kvalitě hodně drahé!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.