Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Linecké pečivo, jak skladovat neslepené

Od: delina® odpovědí: 5 změna:

Upekla jsem linecké pečivo a nyní bude čekat na namazání džemem. Myslíte, že může čekat vysypané v misce? Když ho neposkládám? Chtěla bych ho složit do krabice až po namazání.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dokud nezvlhne, tak počká (bude jen "tvrdnout" a až po namazání džemem zvlhne a potom ho pěkně uložíte). Zdravím!

ila*
hodnocení

0x

Čekat může. Pěkně si ho naskládejte do misky, aby se nepolámalo a potom ho můžete mazat a zdobit a po zaschnutí polevy uložit do krabice.

hahanaj*
hodnocení

0x

Může proč by ne , každý si to děláme podle sebe... ale já si skládám ty spodní díly zvlášť a vrchní s otvorem taky zvláš´t pak se to pěkně bere a slepuje .

lidus*
hodnocení

0x

Nepeču ale moje maminka stále a nejen o Vánocích, vše má pečlivě naskládané v krabici i linecké, celá kolečka, kolečka s dírkou, uloženo v chladné spíži. promazává a zdobí až max. 2 dny před použitím a to už vyskládává do krabic nám, svý dcerám, podle toho co kdo chtěl a kolik. Do misky by to nedala, mohlo by se polámat.

fialka2
hodnocení

0x

Zásadně bych neukládala cukroví do misky. Urovnat do krabiček, nejlépe plechových.Nebo do papírových od cukrovinek z marketu, na ubrousky. A vše rozložit vodorovně, aby nebyly pokřivené tvary. Uložit v chladnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]