Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem džem Schwartau Orange Bitter. Myslela jsem, že to bude normální pomerančový džem. Tento džem je ale strašně hořký, máte někdo zkušenost, do jakého pečiva nebo jídla by se hodil? Je mi líto ho vyhodit.
Do mixovaných nápojů. Hořký digestiv je tou správnou tečkou za jídlem.
V článku píší něco o čokoládovém dezertu, možná i trošku do nakládaných višní s čokoládovou pěnou.
Přidávejte po troškách a myslím, že vydrží dost dlouho, že se nezkazí.
Na silvestra - udělat malou tečku na jednohubky na tvrdý sýr, nebo sýr s plísní?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.