Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Robotický vysavač

Od: martic® odpovědí: 1 změna:

DD, může mi někdo sdělit zkušenost s robotickým vysavačem v domácnosti? Případně poradit vhodný typ pro častý úklid (i mokrou cestou) pro velký obytný prostor bez prahů, kde je z větší části kvalitní dlažba, na menší ploše dřevěné parkety... Ráda bych si udělala radost k Vánocům.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,

doporučuji jen vysávání (bez vytírání) - s vytíráním je spojená větší a častější údržba. Mám konkrétně Xiaomi Mi Robot a spokojenost. Ovládání třeba z práce, přijdu domu a mám uklizeno. Klasický vysavač stačí vytáhnout jen dle potřeby většího úklidu nebo úklidu míst, kam se robot nedostane.

Typ pro velký byt, záleží na rozloze bytu. U robotů je většinou napsáno kolik metrů čtverečních zvládne. Já mám byt cca 68 m2. Vysavač vysáví cca 40 m2. Má za 45 minut hotovo a stav baterie zbyde cca 72 %.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]