Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kávovar ne na kapsle

Od: 522xboy® odpovědí: 4 změna:
Zdravím
Rád bych pořídil kávovar, nejlíp pákový,ne na kapsle aby to zvládalo víc druhů kávy včetně Latte atd..limit 6 tisíc.dekuji mnohokrát za rady,typy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radekkk*
hodnocení

2x
Já jsem koupil asi před rokem plnoautomat Krups EA 810 v akci za 5.700, stále se prodává, dá se sehnat za 6000. Plná spokojenost. Kávu jsem porovnával se strojem 2x dražším, rozdíl nebyl. Jen nemá display a integrovanou nádobku na mléko.

hodnocení

1x

To máte tedy hodně nízký limit.

re4zon
hodnocení

0x
Pokud chcete kvalitni, podivejte se na znacky Saeco, Jura, pripadnr Catler. Ale obavam se, ze budete muset trochu pridat. A latte si stejne musite udelat rucne, nebo idealne koupit slehac mleka zvlast, funguje lip nez tryska na domacich kavovarech.

hodnocení

0x

Já se domnívám, že i v této cenové hladině se dá pořídit slušný pákový kávovar na domácí použití, ze kterého bude velmi dobrá káva. Akorát je potřeba si uvědomit, že na výsledek má podstatný vliv nejen stroj, ale i výběr té správné kávy a její správné mletí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]