Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme novou kuchynskou linku, ale protože máme velmi tvrdou vodu a na nerezu je vidět každá kapka a po neústálém leštění jsme se rozhodli pro výměnu nerez dřezu za granitový. Potřebuji poradit, neboť jsem laik a nechceme opět kvůli dřezu měnit vrchni desku za jaký by ten původní, nerez šlo vyměnit bez řezání jen koupit nový a vyměnit. Ten původní je tento moebelplus.de/... Pokud by mi někdo poradil a napsal za jaký by šel vyměnit bez řezání byl, bych moc za radu rád. Mě osobně oslovil tento hornbach.cz/... ale nevím jak s těmi rozměniry a pokud by šel použít. Děkuji
Rada je jednoduchá. Dřezy, ať nerez nebo granitové, mají různé rozměry typ od typu. Takže vzít metr, změřit si rozměry výřezu a koupit takový dřez, aby do toho výřezu zapadl.
PS: Odkazy nefunkční.
@xcairo: Tak tohle sehnat v granitu asi bude problém, v tom ti dále neporadím. Možná by šlo doříznout díru na obdélník na nějaký větší granitový dřez. Ale to už budeš muset pátrat sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.