Nejste přihlášen/a.
Karle neleptá? jste si tím jist? Už jsem ho taklhe lepil na dřevo,na plech na plast snad tisíckrát a nikdy nic nenaleptal.to zdělám ročně minimálně 2 molitanová hladítka při finálních úpravách štuků!
Lenul-smrad? To asi ne,to není tak hrozné jsou horší smrady!
karel556 - Kdysi jsem chemoprenem lepil 1mm molitan na plechovou palubní desku a přes něj opět chemoprenem koženku. Nikdy se nic nenaleptalo a drželo to jako kráva.
Dobrý den, při výrobě reprobeden jsem lepil molitan i látku k dřevotřískové desce (kterou snad pro tento případ můžeme označit za dřevo) disperzním lepidlem (Herkules nebo Dispercoll) a drželo to dobře (ovšem, spoj nebyl namáhán). Zdravím!
Přilepit není problém (Chemoprén nebo i disperzní lepidlo). Problém je spíš to, že samotný molitan nemá moc velkou pevnost. Pokud jde o nějaké čalounění, pak se to dělá tak, že molitan nemusí být přilepen, ale je pouze tou látkou mechanicky připevněn po obvodu (připevněna je látka a molitan je mezi látkou a dřevem)..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.