Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přilepit molitan s látkou ke dřevu?

Od: lenul odpovědí: 10 změna:
Dobrý den kutilové,chci se zeptat jak nejlépe přilepit molitan s látkou ke dřevu?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

co třeba chemoprén?

lenul
hodnocení

Dík, to mě napadlo hned jako první, ale ráda bych se vyhnula tomu desnemu smradu. Ale vážím si pomoci
karel556*

Chemoprén spíš ten molitan naleptá, co takhle neutrální silikon?

Karle neleptá? jste si tím jist? Už jsem ho taklhe lepil na dřevo,na plech na plast snad tisíckrát a nikdy nic nenaleptal.to zdělám ročně minimálně 2 molitanová hladítka při finálních úpravách štuků!

Lenul-smrad? To asi ne,to není tak hrozné jsou horší smrady!

karel556 - Kdysi jsem chemoprenem lepil 1mm molitan na plechovou palubní desku a přes něj opět chemoprenem koženku. Nikdy se nic nenaleptalo a drželo to jako kráva.

lenul
hodnocení

Všem děkuji za fajn informace.Zkusim a uvidím.Namahane to bude minimálně, takže by vše mělo držet.Diky pánové
karel556*

jsem zase o něco chytřejší, díky, byl to jen můj dojem, jistý jsem si nebyl *nevi*

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, při výrobě reprobeden jsem lepil molitan i látku k dřevotřískové desce (kterou snad pro tento případ můžeme označit za dřevo) disperzním lepidlem (Herkules nebo Dispercoll) a drželo to dobře (ovšem, spoj nebyl namáhán). Zdravím!

krtek*
hodnocení

0x

tavná pistole

mak*
hodnocení

0x

Přilepit není problém (Chemoprén nebo i disperzní lepidlo). Problém je spíš to, že samotný molitan nemá moc velkou pevnost. Pokud jde o nějaké čalounění, pak se to dělá tak, že molitan nemusí být přilepen, ale je pouze tou látkou mechanicky připevněn po obvodu (připevněna je látka a molitan je mezi látkou a dřevem)..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lepidlo na molitan

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]