Nejste přihlášen/a.
Zdar, vymenil jsem mycku a nova ma na vypousteci hadici gumovou koncovku s mensim prumerem (20mm vnitrni), nez mela puvodni (25mm), takze ji pochopitelne nemuzu nasadit na odpad, protoze ten ma zhruba stejny prumer. Musim vymenit hadici, nebo existuje nejaky redukcni dil, kratka hadice, spojka ci koleno, ktere mi umozni pripojeni? Prochazel jsem par eshopu s dily, ale bez uspechu, sem tam maximalne spojka na dve hadice stejneho prumeru, ale nic, co by mi pomohlo...
Upload uz chodi.
Je tam docela houby videt, ma to byt bila na cernou. Poslednich deset let tam byla proste hadice s vetsim prumerem upevnena sponou.
Zo sifónu vymontujte pripojovacie koleno a spravte si výlet do inštalatérskych potrieb. Tam Vám predajú nové koleno s menším priemerom pre pripojenie hadice, ale so správnym tvarom pre dopojenie do sifónu alebo pomôžu vymyslieť nejakú redukciu.
Prave ze tam zadne koleno v sifonu neni, jinak bych to neresil a uz ho mel vymenene. Je to pevny vstup, zkusim znovu upnout fotky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.