Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuji redukce hadic mycek?

Od: ren® odpovědí: 10 změna:

Zdar, vymenil jsem mycku a nova ma na vypousteci hadici gumovou koncovku s mensim prumerem (20mm vnitrni), nez mela puvodni (25mm), takze ji pochopitelne nemuzu nasadit na odpad, protoze ten ma zhruba stejny prumer. Musim vymenit hadici, nebo existuje nejaky redukcni dil, kratka hadice, spojka ci koleno, ktere mi umozni pripojeni? Prochazel jsem par eshopu s dily, ale bez uspechu, sem tam maximalne spojka na dve hadice stejneho prumeru, ale nic, co by mi pomohlo...

doplněno 04.12.19 12:35:

Upload uz chodi.

Existuji redukce hadic mycek?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Zdar...
... dej foto odpadu, na který to chceš připojit...

ren®
hodnocení

Je tam docela houby videt, ma to byt bila na cernou. Poslednich deset let tam byla proste hadice s vetsim prumerem upevnena sponou.

ren®
hodnocení

Nejak se neuploadujou obrazky.

hodnocení

2x

Tohle asi nebude ono co?

beijerref.cz/...

ren®
hodnocení

No, to vypada presne, ale na klimatizace? Aby to vydrzelo roky vystaveni horky vode.:-/

Nebál by som sa toho.

hodnocení

1x

Můžete použít i plastové či mosazné hadicové šroubení DN20 resp.25 a k jejich spojení redukovanou vsuvku (vnější-vnitřní), když to stáhnete hadicovou páskou na obou koncích, bude to držet jak židovská víra.

hodnocení

1x

Zo sifónu vymontujte pripojovacie koleno a spravte si výlet do inštalatérskych potrieb. Tam Vám predajú nové koleno s menším priemerom pre pripojenie hadice, ale so správnym tvarom pre dopojenie do sifónu alebo pomôžu vymyslieť nejakú redukciu.

ren®
hodnocení

Prave ze tam zadne koleno v sifonu neni, jinak bych to neresil a uz ho mel vymenene. Je to pevny vstup, zkusim znovu upnout fotky.

To teda čumím. Tam jedine redukciu. Tie od juraja budú asi najlepšie. Alternatívne si ju vyrobiť - zohnať pripojovací kus so stupňovitým trnom pre hadice 20 aj 25 mm, urezať ho, na jednu stranu napojiť Vašu hadicu a na druhú kúsok hadice s priemerom 25. Potom je ešte možnosť skúsiť zohriať koniec hadice vo vriacej vode a roztiahnuť ju - s neistým výsledkom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]