Nejste přihlášen/a.
Pod kuch. linkou začala kapat voda ze stojánkové baterie. Výměna kartuše nepomohla, baterie je asi rok stará, upevněná je dobře. Co může být příčinou? Díky.
doplněno 03.12.19 09:24:
Tak raději pořídit nové hadičky, nebo se dá koupit jen nové těsnění k nim?
2x
Přesně s takovým problémem jsem se nedávno potýkala. Bylo to ale v koupelně. Je také možné, že jste při výměně kartuše, nedal správně těsnění. To se stalo mně. Mordovala jsem se s tím docela dlouho. Když jsem na to přišla a všechno bylo v pořádku, tak to zase začalo kapat u ramínka. Ale já měla baterii starou 15 let. Nakonec jsem koupila celou novou a mám pokoj. Vy píšete, že Vaše baterie je stará jenom 1 rok, tak může být aušusová a můžete reklamovat a koupit novou. On je u té stojánkové trochu jiný systém, já mám tu s vytahovací sprchou a také mi po 15 letech začala téci. Ale já jsem to musela nechat vyměnit odborníkem, to jsem sama nezvládla.
Já si myslela, že to bude vadná kartuš, protože baterie drží v desce dobře a neviklá se. To pravidelně kontroluji. Ale netušila jsem, že kapání může způsobit špatné těsnění u hadiček. Jinak při výměně kartuše se žádné těsnění dovnitř nedává. To je až ve spodním dílu baterie. Tak teď nevím, zda koupit nové hadičky, nebo se dají koupit jen ty O kroužky. Děkuji za vaši zkušenost.
Možná by bylo dobré, kdybyste sem dala fotku té Vaší baterie. Já když jsem měla ty problémy, tak jsem také měnila těsnění a nakonec tam bylo třeba vyměnit úplně jiné těsnění, o kterém jsem ani netušila, že tam je. Ukázal mi to až odborník v obchodě a byl to takový kulatý kroužek. Ne placaté těsnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.