Nejste přihlášen/a.
Krásný večer, mám hromadu skleniček na kterých jsou etikety přilepeny tahavým, průhledným lepidlem. Etikety jdou odstranit, ale tahavé lepidlo zůstane. Zkoušel jsem to drhnout isopropylalkoholem, ale jde to špatně, hodně se to matlá. Nevíte o nějakém lepším prostředku? Děkuji.
Používám toto a podobnéi od jiných výrobců, jde to dobře dolů...to lepidlo, případně samolepky... Případně i v lahv/...
My jsme včelaři a tak mi někdy hodně záleží na neobvyklé a tvarově krásné skleničce, kterou mohu pak plnou (medu) darovat. Už léta používám na zbytky lepidel přípravek ve spreji GOO GONE, občas si jej vozíme z USA (balení 335 ml vydrží několik let). Odstraňuje nejen lep po etiketách, ale také propisku, žvýkačku, barevný svíčkový vosk a další. Slyšela jsem, že jej nyní už nabízí u nás Amazon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.