Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnětač na těsto z 1 kg mouky

Od: babijuli* odpovědí: 5 změna:

Vybírám si robot do kuchyně. Jde mi především o hnětač na zpracování například těsta na vánočku z 1 kg mouky. Také bych uvítala metlu na šlehání - tzv. planetární systém, nic víc nepotřebuji, takové věci jako je mlýnek na maso nebo strouhač mám. Ale představuji si robot nejraději celokovový nebo alespoň vnitřní převody kovové, také dost silný výkon, aby utáhl tužší těsto z 1 kg mouky. Hledala jsem na internetu, a jediný výsledek, který z toho mám, je dokonalý zmatek v hlavě. Děkuji předem za radu a těším se na odpovědi. S pozdravem babi Juli.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zdravím, mám ETA gratus, má spoustu příslušenství, velkou kovovou mísu, jsem moc spokojená

hodnocení

0x
Dobrý vecer. Pokud vše ostatní máte, tak je perfektní Klarstein Bella.. delame v něm u babičky mimo jiné i těsta na kynuté buchty ..zatím jsme nezkoušeli z více než 1.5 kg mouky- myslím ze v návodu bylo napsáno, že je na 2 kg... ale nejsem si tím jistá. Má planetárku a je tichý.

nikdo*
hodnocení

0x

Počítejte s tím, že těsto z kila mouky bude mít minimálně 2, spíš 2,5kg. Zároveň vánočkové a chlebové těsto je jedno z nejtužších.

Podle toho vybírejte hnětač v té vyšší cenové kategorii. Gratus je dobrej. A bude jich ještě tak dva až tři, které mají kovové převody. Zvažte hodně důkladně, jestli budete jen hnětat, nebo jestli využijete, v těch lepších už jsou hnětače i s ohřevem nádoby. Háky v každém případě kovové-pokud možno nerezové, žádnou slitinu, nebo plast.

Pokud pečete, tak se hodí šlehání bílků, na třenou a podobně, tak hledejte jak u kterého typu dopadl "vajíčkový test".

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Toto jsem řešila loni a vybrala jsem si Sencor STM 44RD, je celokovový a stavěný na těsto na chleba (kvůli tomu jsem si vybrala tento) + příslušenství. Slouží perfektně. kuchynske-roboty.heureka./... Ida

id
hodnocení

0x

Konkrétně neporadím, ale mám také zkušenost. Dosloužila letitá ETA a bylo rozhodování co dál. Nakonec jsem nový robot nekupovala neboť nepotřebuji zaděloávat z 1 kg mouky. Stejně z tohoto množství neupletete jednu dvoukiovou vánočku, bude vánoček více. Mám domácí pekárnu ( ob den peču žitný chleba) a v ní dělám všechna kynutá těsta z půl kila mouky. Pekárnu zapnu třeba 2x. Na šlehání mám ruční šlehač a jsem spokojena. Hlavně mám ušetřeno místo v kuchyni v podobě neskladného robotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]