Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce a mám po dlouhé době dotaz. Chci koupit novou televizi a zozhoduji se jak velkou. Vzdálenost gauče od televize je 6m, náme 107, ale zdá se mi že by mohla být větší. Poraďte prosím jaká by byla optimální úhlopříčka televize, aby to nebylo přehnané. Místa mám dost, vešla by se i obrovská, ale prý má být na určitou vzdálenost daná velikost. Díky za radu. Alik
gauč od tv 6m?...bože můj...to je tak na 2m plátno a 4k projektor... já sám se dívám z 3m na 65" tv a nebýt dispozic nábytku a ostatních věcí snesl bych i 75" ...ovšem kvalitní tv při takové uhlopříčce stojí +50tis a ne každý může nebo chce investovat do kvalitního výrobku...musím se pak smát vždycky když vidím po nějaké takové akci (např. vánoce) jak se u popelnic válí krabice od 65" tv jejiž hodnota je cca 15-20tis... prodavač si namastil kapsu a neuvědomělý kupující se pak pyšní všude okolo, že má obrovskou 4k tv...o kvalitě se, už ale nebaví.. "byla přece v akci"
Metr a půl je málo. A opravdu, dejte si sedačku po "americku" doprostřed místnosti blíže TV, když tam máte tolik místa,, sedačka u zdi je česká specialita z králíkáren.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.