Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brusný kotouč nedrží na exc. brusce

Od: martin12* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, brousil jsem dveře excentrickou bruskou a na jednu stranu dveří jsem spotřeboval 2 brusné kotouče. Při broušení normálně odletí a už nejdou znovu "nalepit" na suchý zip, přitom smirek vypadá ještě velmi dobře... Na brusku nijak netlačím. Může to být kvalitou kotoučů? Mám nějaké od bratra objednané z aliexpresu...

A jak čistíte suchý zip na unašeči kotouče? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Ano je to kvalitou kotoučů, ale také kvalitou a stupněm opotřebení suchého zipu. Kotouče různých značek se také "různě" chovají. Totéž platí i o suchých zipech. Neopotřebený kotouč, který nedrží na mírně opotřebeném zipu uschovám a "dojedu" jej na novém zipu nebo při ručním dobrušování. Opotřebené, nedržící zipy jsem nahražoval orig. zipy, jednou je v obchodě neměli, tak jsem koupil zip o větším průměru - (na nějakou strojní brusku), vystřihl potřebný kotouč, vysekl odsávací díry a to pak byla jiná kvalita a výdrž.

hodnocení

0x
Když nedrží tak měním suchý zip. Jednoduché a rychlé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]