Nejste přihlášen/a.
Robotický vysavač-vysaje, vytře, usuší. Je to tak, že tohle všechno udělá poté, co ho spustím nebo vysaje a pak musím vyměnit nástavec a na vysušení zase dát další nástavec? Děkuji za radu a Vaše zkušenosti.
Robotický vysavač považuji za stejně dobrého pomocníka jako např. pračku, myčku, sušičku a pod. Není to samozřejmě o nějakém důkladném předvánočním úklidu, ale na běžné denní povysávání a setření prachu to stačí. Na vysávání se dá robot pouštět i na dálku přes mobil. Na vytírání výrobci nedoporučují nechávat vysavač dlouho v dokovací stanici s instalovaným stíracím hadříkem. I když já ho jednou zapoměl dva dny a nic se nestalo. Ale je lepší nasadit, nechat setřít a zase sundat. O vysoušení slyším poprvé. Vysavač používá jen vlhký hadřík, tedy podlaha rychle uschne.
Jednou za čas je potřeba vytáhnout klasický vysavač a mop a uklidit důkladně o tom žádná, ale frekvence se výrazně sníží
Hlavně si nenechte radit od rádců, kteří viděli robotický vysavač možná tak z rychlíku
Nejlepší robotický vysavač co znám je vysavač(lux), kýbl,voda hadr,poklek,ruce do kýblu,vyždímat a...
Lepší robotický vysavač jsem zatím neviděla.
To co si chcete koupit je šidítko pro Váš dobrý pocit že máte uklizeno ale věřte že pořádně uklizeno nemáte.Máte jen našmudláno..a trochu vysáto.
Ale na to jste se neptala píšu to jen proto aby nebylo zklamání.
Pokud máte zvířata, tak ho považuji za vcelku užitečného pomocníka. Ale bez vytírání, stačí vysávání. Měl jsem, ale dal jsem ho synovi (do půl roku zničený). Musí se mu také přispůsobit alespoň trochu prostředí. Kabely u zdi střapce na koberci apod. nejsou zrovna vhodné. A také, když si vzpomenul že se někde zasakne, tak na tom nejnepřístupnějším místě. Pokud to není vysavač z kamerou a pořádnou pamětí aby si nahrál prostředí a podle toho jednal, tak je to pořád jen dražší hračka.
Okousal mi koberce - měl dva rotující kartáče a ty to nechtěly pochopit.
fran56risi, znáš laserové měření vzdáleností? Tak na to mhle principu funguje mapování prostředí u normálního "robota", žádná kamera a velká paměť, z toho by rozum neměl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.