Nejste přihlášen/a.
Nemá někdo přehled o tom, u koho vzít hypotéku? Chceme s manželem koupit mini domocek, u kterého není nutná rekonstrukce, max vyměnit okna a některé dveře, jinak vnitřeki podle stavaře je naprosto OK. Dům stojí 2 900 000. Já mám na účtu 450.000 a manžel 630.000 cca. Chceme si půjčit tak, aby nám zbyla nějaká rezerva. Nejlépe 25 let. Manžel vyděláva kolem 35.000 Já kolem 16.000 (částečný úvazek). Máme dítě (5 let) a do dvou let plánujeme další dítě. Nyní žijeme v pronájmu 2+1. Má někdo pls zkušennost s tím, jakou si nechat optymální rezervu a kde mají nejvýhodnější hypotéku? Vybavení máme vlastni z bytu.
Máte dvě možnosti, buďto si oběhnout veškeré banky sama a nechat si udělat nabídky, nebo využít služeb některého z finančních poradců. Poptal bych se po známých a nechal si doporučit konkrétního člověka, s kterým mají dlouhodobě dobrou zkušenost.
U těch finančních poradců se můžete dostat i na lepší úrokovou sazbu, než jako soukromá osoba.
Sám jsem to tak udělal s mým poradcem, se kterým jsem už spousty let spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.