Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte elktronický dávkovač mýdla?

Od: rotorod® odpovědí: 11 změna:

dobrý den

uvažuji koupit elektonický dávkovač mýdla. Pochopil jsem že jsou co dávkuji pěnu a co mýdlo. Že se dají uchytit na zeď a co postavit na umyvadlo. Líbí se mi tenhle

ale Vás bych se chtěl zeptat, co máte dávkovače, jak jste s nima spokojeni, + nebo - těchto přístroju, životnost baterie v praxi, cákaní mýdla z dávkovače, nebo vše jak na obrázku? Neukapuje mýdlo při neužívaní? Lze tam nastavovat množství mýdla na dávku nebo to je dané?

děkuji za postřehy, hezký den

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

1x

Hele, měli jsme přesně ten, co chceš. Stál na umyvadle, samozřejmě na něj občas cákla voda. Do půl roku zoxidovaly ty kontakty baterií a bylo po něm. Tak jsme koupili tohle a je to super!
obalovysvet.cz/...

hodnocení

1x
Jsem taky pro mechanický systém. Pěna je super.

lidus*
hodnocení

0x

Nemám ale mám něco podobného na Jar, nestačím měnit baterky a kdybych to nedostala, nikdy bych to nekoupila.

hodnocení

rozumím díky za info

a ten pěnový mechanický dávkovač...tak se přidá jakékoliv tekuté mýdlo a ono to vytvoří tu pěnu?

hodnocení

0x

Přidá se tekuté pěnové mýdlo, odkaz jako příklad, momentálně nedostupné...tady více druhů

hodnocení

0x
Měli jsme jiný, ale kontakty zrezively, takže přestal fungovat. Taky pro mě zbytečně velké dávky mýdla, takže velká spotřeba. U mechanického si stisknu míň nebo víc dle potřeby. A nepotřebuju kupovat baterie.

hodnocení

tak je otázka jestli lze upravovat nějak velikost dávky mýdla nebo je to dané?...

U toho dávkovače ve vašem odkazu byla možnost nastavit tři velikosti dávky, +- vedle tlačítka pro zapnutí...

hodnocení

0x

Používám měsíc a zatím vše OK. Pěnové mýdlo nekupuji, ale ředím obyč tekuté mýdlo s vodou 1 : 3. Mám ale starší model viz foto. Nyní čekám na novější (pro dceru) který jste objednal Vy. Občas něco ukápne, ale pokud je na umyvadle...nevadí. Používám nabíjecí baterie od Panasonicu, měsíc v provozu a ještě jsem nenabíjel.

Máte elktronický dávkovač mýdla?
Máte elktronický dávkovač mýdla? #2

111®
hodnocení

0x

myslím že to chce originál náplně v Datartu myslím 90,- ks

Originální náplně opravdu nejsou třeba, postačí obyč. tekuté mýdlo zředěné vodou. Protřepat a máte bohatou pěnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]