Nejste přihlášen/a.
dobrý den
uvažuji koupit elektonický dávkovač mýdla. Pochopil jsem že jsou co dávkuji pěnu a co mýdlo. Že se dají uchytit na zeď a co postavit na umyvadlo. Líbí se mi tenhle
ale Vás bych se chtěl zeptat, co máte dávkovače, jak jste s nima spokojeni, + nebo - těchto přístroju, životnost baterie v praxi, cákaní mýdla z dávkovače, nebo vše jak na obrázku? Neukapuje mýdlo při neužívaní? Lze tam nastavovat množství mýdla na dávku nebo to je dané?
děkuji za postřehy, hezký den
Hele, měli jsme přesně ten, co chceš. Stál na umyvadle, samozřejmě na něj občas cákla voda. Do půl roku zoxidovaly ty kontakty baterií a bylo po něm. Tak jsme koupili tohle a je to super!
obalovysvet.cz/...
Používám měsíc a zatím vše OK. Pěnové mýdlo nekupuji, ale ředím obyč tekuté mýdlo s vodou 1 : 3. Mám ale starší model viz foto. Nyní čekám na novější (pro dceru) který jste objednal Vy. Občas něco ukápne, ale pokud je na umyvadle...nevadí. Používám nabíjecí baterie od Panasonicu, měsíc v provozu a ještě jsem nenabíjel.
Originální náplně opravdu nejsou třeba, postačí obyč. tekuté mýdlo zředěné vodou. Protřepat a máte bohatou pěnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.