Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Settopbox se vypíná

Od: delina® odpovědí: 9 změna:

Nově zapojený settopbox se v průběhu chodu sám vypne. Opět zapneme a je vše v pořádku. Proč se tak děje?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

1x

A nepřehřívá se náhodou? Setkal jsem se s tím, že STB měl plechový kryt, který byl chráněn fólií. A i když byl kryt s proseklými větracími otvory, tak ta fólie byla bez otvorů a bylo potřeba ji sloupnout.

renda2
hodnocení

0x

Můj nový setobox dělá to, že se mi napíše na obrazovku, že mám do 3 minut zmáčknout nějaké tlačítko, aby to šlo dál. Když ho zmáčknu, tak to nepomůže. Takže ho musím úplně vypnout, i televizi a pak zase zapnout. Někdy i po 3 hodinách nebo dřív, mi to píše.

rv*

Ale to je někde v menu zapnutý šetřící režim. Aby když někdo usne, se po několika hodinách vše vypnulo. A mělo by to jít vypnout.

nov

renda2 - Musíte zmáčknout nějaké tlačítko na ovladači k televizi /ne k STB/.

hop®

Měl jsem takovy STB na DVB-T1, způsobovala to chyba v SW. Myslím, že je to důvod k reklamaci.

hodnocení

0x

Jak správně píše @nov – hledejte v nastavení v TV – doba automatické ochrany; tím, že nesaháte na ovladač tv, si tv myslí, že spíte, a vypne se po několika hodinách; nastavte "vypnuto".

hodnocení

0x

delina, v hodnocení STB jsem někde četl, že některé se přehřívají a samy se vypnou. Značku již nevím.

Jaký STB máte?

hodnocení

Strong srt 8211 t2

priklad1*
hodnocení

0x

8211 je totéž co 8209.

O vypínání se nepíše, ale negativ má víc než pozitiv. Snad jen cena

televizniweb.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]