Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás, máte zde někdo zkušenost s firmou SAFE -LOGIC.CZ ? Jedná se o to, že mi jakási jejich spojovatelka zavolala, jestli mi mohou seřídit okna, nevím přitom, kde vzala moje číslo. Domluvil jsem se a byl tady chlap od nich, zatím se jen kouknout. Přijde mi podivné oslovovat zákazníky náhodně telefonicky, zavání mi to praktikami tzv.šmejdů. Nechci ale dělat unáhlený závěr jen na základě divného pocitu, pokud je firma solidní a vše udělá za cenu obvyklou.
Děkuju všem za názor. Adam
ŠMEJDI ! Na můj mobil zavolala nějaká paní, znala i moje jméno, nevím kde ho vzala. Nejsem v žádném rejštříku. Nabídla mi zdarma prohlídku plastových oken. Technik přijel v domluvený čas. Vše prohlédl a velmi podrobně vysvětlil plno "závad" - jeden by se bál, že mu okenní křídlo ihned vypadne z pantů. Nabídl na místě uzavření objednávky na opravu a servis se zálohou ve výši 1/3 ihned splatnou hotově. Jsme sice senioři, ale ne blbí, takže jsme si vzali čas na rozmyšlení. Cena byla nehorázně vysoká, 6.800,- Kč za okna v 3 pokojovém bytě v paneláku. Takže vše bylo jasné. Tuto firmu ani náhodou. Jiné oslovené firmy nabídly cenu do 2 tisíc, i méně.
Dobrý večer. Cena profesionálního servisu je jaká je, stejně jako v marketu a když je nějaká akce, tak je třeba se dívat co za své peníze dotanete. Za mě : ne že si koupím buřta za 10Kč a pak zjistím, že je v něm jen 8% masa...Vy jako pokročilí lidé byste to měli pamatovat. Tak doufám, že Váš servis vydrží i to (za ty peníze proč ne, že?) co profesionální od firmy SafeLogic
Dobrý den,
musím se přidat k negativním recenzentům. Firma sice nabízí prohlídky zdarma, ale vždy si něco najde. Následně pod tlakem podomě uzavřou objednávku a vyberou zálohu o které ovšem neřeknou, že je nevratná. Po ověření cen jsem zjistil , že tato firma je v průměru o 200% dražší než konkurenční firmy. Zalohu jsem jim musel ponechat a objednaný servis od jiné firmy navíc zjistil, že 2/3 závad nejsou realnéa bylo to vymyšlené. Cena byla nakonec poloviční. Před takovým postupem fimy Safe logic důrazně varuji.
Dobrý den.Moje jméno je Milan Suška a jsem manažerem společnosti SAFE LOGIC s.r.o. Kontaktujte mne prosím na e-mailu milan.suska@safe-logic, případně na telefonu 722 066 074 a Vaši záležitost osobně prošetřím. Přeji hezký den a ať Vám Vaše okna dlouho slouží.
Dobrý den,
Firma SAFE LOGIC s. r. o nám nabídla prohlídku oken zdarma. Kontakt získala na doporučení, ale paní v telefonu nám neřekla od koho. V dohodnutý den přijel technik, prošel byt, všechna oknan byla potřeba seřídit. Připravil kalkulaci s objednávkou, podepsal jsem ji a zaplatil kartou zálohu. Objednávku jsem přečetl jen zběžně - moje chyba. Technik mi neřekl, že záloha je nevratná. Po ověření cen u dvou jiných firem, jsem zjistil, že servis oken s výměnou těsnění se dá pořídit 4x levněji! POZOR, než podepíšete objednávku, čtěte pozorně obchodní podmínky společnosti a vezměte si čas na rozmyšlenou, nenechte se do ničeho nutit na místě.
PP
Zkušenost nemám, nicméně mají stránky s kontakty safelogic.cz/... a v Aresu se taky dají dohledat wwwinfo.mfcr.cz/... včetně dalších dokladů, tak snad úplní šmejdi nebudou - ale to opravdu vycházím jen z dostupných údajů, aniž bych se pokoušela spekulovat o ceně a solidnosti.
Dobrý den,
kontaktovali mě, proběhla prohlídka, jednání bez problémů. Na realizaci jsme se nedohodli, protože jejich ceny jsou násobně vyšší než u ostatních.
Dobrý den, přikláním se na neseriozní jednání firmy.Také jsem pochodila jako ostatní zákazníci, kterří jsou nespokojení s ivedenou firmou. Jsou šmejdi všech šmejdů.Dopisovala jsem si přes mobil, kde mi paní KJanecká nabídla výměnu žaluzii a servis -seřezení a naolejování oken.Pak byl tady jeden mladík jménem Foglar a zaaměření udělal s tím, že úpřijede pan Fabo a provede úpráci. Sice tady pan Fabo co by externí pracovník přiojel ale pouze zaměřil a naolejoval okna a že nemá součastky na opravbu žaluzii se staví. Volall jsem mu několikrát,Jednou zvedl mobil ale dále se už neozval.Jsem blbá a naletěla jsem a zaplatila jsem fakturu. Nikdy se mi nestalo že bych se setkala se servisem, kde nebyla provedena zpráva aby inkasovali za ní peníze.Obnrátila jsem se na "manažera" firmy což jsem nevěděla protože se podepsal jako Milan Siška bez uvedené ného zařazení do firmy. Vše mi popřel a peníze odmítl vyplatit.Píší to pro další lidi, které by firma oslovila aby nenaletěli na ni. Jsou to šmejdi všech šmejd!
je mi 73 let, jserm v bezocnosti 4. tříody, využívám asisztenční sliužby Heweru.Stojí to měsíčně 4000kč. Takže ne,mohu vyskakovat-.chůze pouze s chodítkem.
Dobrý den. Moje jméno je Milan Suška a jsem manažerem společnosti SAFE LOGIC s.r.o.
Rád bych se ještě vyjádřil k odpovědi paní Evy Holé. V případě její zakázky skutečně prvotně došlo k jistému nepochopení požadavku zákaznice ze strany odpovědného člověka naší společnosti, Chybí zde už ovšem pokračoování, tedy to, že jsme se s paní zkontaktovali a všechny její požadavky, přestože nebyly součástí objednávky paní Holé, jsme vyřešili k její spokojenosti. Bohužel není na internetu zvykem, aby uživatel, který prvotně napíše negativní komentář, jej po vyřešení celé záležitosti upravil, či doplnil.
Dobrý den, bohužel jsem to vlastní neopatrností nechala dojít tak daleko, že jsem přijala doma paní, která mi volala. Podepsala jsem smlouvu v terminálu, kterou jsem neviděla, zaslali ji až po odchodu té paní, zaplatila zálohu a pak jsem zjistila, že je cena seřízení oken příliš vysoká ( po dotazu u jiné firmy). Objednávku jsem zrušila, zálohu si ponechali a přestali se mnou komunikovat. Jsem již v důchodu a těch 1200 Kč, o které jsem přišla je trochu dost na můj vkus. Takže pozor na ně!
Tuto firmu nedoporučuji. Služby mají o proti konkurenci předražené a moc toho neumí. Cenu však sdělí již při prohlídce, takže si je nikdo objednávat nemusí. Jediné co jsou schopni udělat je prostříkat mechanismus oken a ušmudlanou houbičkou na nádobí máznout těsnění. Co se týče seřízení je to katastrofa. Při prohlídce naslibují hory doly a ve finále přijedou technici, kteří nadělají více škody než užitku. Místo seřízení okno rozštelují ještě víc než bylo a se slovy, že tento typ oken nikdy nedělali odjedou. Slíbí, že to dají dohromady, ale i po několika telefonátech se nic neděje. Bohuže dost drahá zkušenost.
Dobrý den.Moje jméno je Milan Suška a jsem manažerem společnosti SAFE LOGIC s.r.o. Velmi mne mrzí Vaše negativní zkušenost s našimi techniky. Skutečně to nebývá obvyklé, protože se snažíme na takovou pozici vybírat zkušené odborníky z oboru. Bohužel, vše je o lidech a i toto se může stát. Kontaktujte mne prosím na e-mailu milan.suska@safe-logic, případně na telefonu 722 066 074 a Vaši záležitost osobně prošetřím a vynasnažím se vše vyřešit tak, abyste byl spokojen Přeji hezký den a ať Vám Vaše okna dlouho slouží.
Dobrý den pane MIre Moje jméno je Milan Suška a jsem manažerem společnosti SAFE LOGIC s.r.o. Děkuji za Váš komentář. Skutečný profesionál si skutečně nepřinese nářadí "v kapse" a z našeich zkušeností je předběžná prohlídka předem skutečně nutná, protože výrobců oken i dílu k nim je několik a vždy je potřeba se předem přesvědčit, zda je oprava nutná, jak bude náročná (materiálově i časově) a zda se jedná o klasické seřízení, nebo bude třeba něco navíc a zda vůbec případný klient chce případné závady řešit, včetně detailního rozpočtu zakázky Protože, jak jistě víte, jsou manuální ruční práce poměrně vysoce ceněné a tedy čas skutečného odborníka - servismana je drahý, je v našem případně nutná předchozí konzultace se zákazníkem, kterou navíc naše firma poskytuje bezplatně. Hrazeny jsou až služby přímo servisního technika. Přeji hezký den a ať Vám Vaše okna dlouho slouží.
Zdravím, tak jsme tuto firmu odmítli nakonec, a vezmeme do baráku normální firmu, se kterou už máme zkušenosti. Děkuji všem za rady.
A.
Dobrý den, se službami Safe Logic máme aktuálně čerstvou zkušenost - jejich technik byl před vánoci v kutilském pořadu v televizi a jelikož byla jeho prezentace přesvědčivá a naše eurookna šla již delší dobu špatně dovírat, oslovili jsme firmu napřímo prostřednictvím formuláře na jejich webu, ještě ten den nám volal manažer firmy a vysvětlil postup, cenové relace a sjednal termín nezávazné prohlídky. Následně přijel technik podívat se na stav oken, sepsal objednávku na práce, které jsou potřeba a do dvou dnů nás telefonicky konktaktovala slečna a domluvila již termín přímo se servisním technikem. Následně jsem sondovala po internetu nějaké recenze a nenašla nic pozitivního - viz výše, tak jsem trošku znejistěla (navíc i ceny u Safelogic jsou oproti konkurenci dosti vysoké a technik co přijel na obhlídku na mě nepůsobil zrovna nejlépe, ikdyž se snažil způsobem sobě vlastním vše dopodrobna vysvětlit) a telefonicky kontaktovala manažera firmy, se kterým jsem hovořila 20 minut, kdy mi vše ochotně vysvětlil a na tom základě jsme se rozhodli služeb safelogic využít. Je to již víc jak 14 dní a okna fungují skvěle, takže za nás spokojenost. Těžko říct jak by proběhl servis od konkurenční firmy za poloviční cenu.
Děkuji za odpověď, využil jsem nabídky jiné firmy, která už u nás byla. Cenově přijatelní, nemám zatím důvod přecházet ke konkurenci. A.
3000 Kč za hodinu práce? Tak to jste ještě nedopadli tak špatně. Mám čerstvou zkušenost s částkou 5200,- za hodinu práce. Bohužel, na recenze se člověk podívá, až když je po všem. Obhlídka mladým pánem pečlivá, mladý pán slušný. Rovněž realizační technik slušný, pečlivý, dochvilný. I on sám uznal, že cena je vyšší o ca 60%. Jen považte, jaký aparát firmy SAFE LOGIC musíte živit, technik nakonec dostane jen zlomek ceny. Ideální způsob, jak se nechat napálit. Záloha je nevratná, i kdybyste se na hlavu stavěli. Zkušenosti jsou prostě drahé...
Zkušenost s firmou mám. Volali manželce, ta se s nimi domluvila na kontrole zdarma, ale u kontroly jsem radši byl sám, přecijen nemám úplně rád, aby mi někdo, koho neznám lezl po baráku. Navíc po tom, co jsem si tady přečetl, jsem se těšíl, jak si je vychutnám. Musím uznat, že jsem se spletl. Člověk, co přišel, byl dost erudovaný a věděl co dělá. Nakonec jsme se teda i domluvili na servisu od nich, i když mi tedy ta cena přišla docela vysoká, ale nejsem odborník na servis oken, tak jsem souhlasil a zaplatil zálohu 25% z ceny služeb. Ve smluvený čas přijel jejich servisák a opět musím uznat, že to byl skutečně profesionál, nejen prací, ale i jednáním a vystupováním. po provedení služby mi vystavil servisní záznam a vydal mi potvrzení o platbě přes platební terminál. Byl jsem skutečně velmi mile překvapen a firmu doporučuji i svým známým.
Dobrý den, Safe Logic silně přitvrzuje na neoprávněných výdělcích. Telefonický kontakt si seženou lstivě a nejsou schopni se vyjádřit, jak k němu přišli. Pod lživou záminkou kontroly a seřízení oken se dostaví do vašeho bytu či domu a po několika minutách hned vystřelí závratnou sumu. Od jiných firem dlouhodobě se zabývajících seřizováním okem jsem se následně dozvěděl, že jejich cena je 5x vyšší - nehorázné svinstvo! Pod nátlakem a pod různými smyšlenými záminkami vyberou zálohu cca 1/5 ceny (mimochodem jejich záloha činí cenu, za níž ostatní firmy okna prvotřídně seřídí), kterou vás bez možnosti rozmyšlení donutí ihned zaplatit přes terminál, aby jste neměli již šanci své peníze dostat zpět. Po odchodu údajného technika z domu, s vámi přestanou kontaktovat a vybrané peníze již nevrátí. Technik je řádně proškolen, jak má se zákazníky komunikovat, aby je pěkně a čistě okradl. Z mého staršího známéno stejným způsobem vytáhli také zálohu, na sjednaný termín seřízení se nikdo s firmy nedostavil, o peníze ze zaplacené zálohy prostě přišel a firma ani na písemné zásilky již nereaguje. Před případnou objednávkou technika na "bezplatnou prohlídku" si dejte velký pozor a raději zavolejte jiným firmám ve vašem okolí - těch slušných je dost.
Nerozumím negativním komentářům proti firmě Safe -logic. Dnes u nás byl technik, profesionál, jakého jsem dlouho neviděl. Pracoval na celém domě , seřídil všechny dveře a okna. Byl přesný, pečlivý, a vše opravil na vysoké profesionální úrovni. Cena se může zdát vyšší než u ostatních ,ale výsledek je jistě viditelný. Vřele tuto firmu doporučuji! Ještě nikdy u nás nebyl takový profík.
Zdravím, včera byla u nás milá slečna, vše nám vysvětlila, do ničeho nás nenutila. Ano cena za seřízení a promazání 3+1okolo 6000 včteně DPH je celkem vysoká, ale rozhodně si nemohu stěžovat a že by to byli "šmejdi"? Nevím na základě čeho bych tak měl soudit. Je prostě na každém z nás, jak se k nabídce postaví a jak se nechají nebo nenechají napálit.
Již několik let se o praktikách šmějdů mluví, jeden by řekl, že jsme všichni poučeni a ono je to stále dokola, vždy se najde někdo, kdo naletí? To nepochopím.
Pěkný den Petr
Dobrý den.
Reaguji spíš na různé negativní recenze tady... Jediné, co bych mohl říci proti firmě SAFE LOGIC je, že jsou možná trochu drahý. Ale nesrovnával jsem s jinými firmami.
Svoji práci odvedli velmi dobře. A "podivný" způsob servisu, kdy pošlou napřed jednoho na prohlídku a pak druhýho teprve na práci vysvětlují tím, že podle první prohlídky zhodnotí, jak asi dlouho bude trvat samotný servis, aby mohli naplánovat servisní návštěvu časově.
A nic pod nátlakem jsem taky nedomlouval. Smlouvu mi nechali v klidu přečíst, než jsem ji podepsal.
Taky se tu někteří podivují nad tím, kde sehnali kontakt i se jménem. Stačilo se zeptat - oslovují zákazníky na doporučení. A taky chtěli po první prohlídce kontakt na 3 lidi...
A zálohu chtěli na 1. prohlídce ve výši 25% kvůli tomu, že se jim stává, že když domluví termín servisu za pár dní, zákazník si to mezitím rozmyslí a servisák má pak 2-3 hodiny prázdno, nezaplacený čas..
Asi se to bude lišit podle konkrétního servisáka. Jestli jsem to správně pochopil, každej má na starosti jinej kraj. Ten co byl u nás, obsluhuje Plzeňský a KV kraj a byl v pohodě. Ještě poradil, jak si dělat servis svépomocí, abychom nemuseli pokaždé volat firmu...
Za mě dobrý
Dobrý den, bohužel nemohu podat pozitivní hodnocení na cenu zakázky ani postup pracovníků firmy. Sage logic - měla jsem pocit nátlaku a určité neférovosti v jednání .Byla jsem kontaktovaná telefonicky firmou aniž by mi sdělili , kdo jim dal na mě kontakt. Stejnou službu - udání kontaktu na dalšího zákazníka požadovali i ode mě. Při revizi oken ( údajně poskytnuté zdarma), jsem musela ihned zaplatit zálohu ve výši 25% ceny . Cena za zakázku byla nepřiměřeně vysoká . Náklad na materiál žádný. Na domluvený termín přišel pracovník , který seřizoval okna v mém bytě 90 min. Za tuto 90 min. práci si firma zaúčtovala téměř 10 000 Kč!
Tak bych chtěla někdy vydělávat!
Dobrý den, paní marosm. .Moje jméno je Milan Suška a jsem manažerem společnosti SAFE LOGIC s.r.o. Kontaktujte mne prosím na e-mailu milan.suska@safe-logic, případně na telefonu 722 066 074 a Vaši záležitost osobně prošetřím. Přeji hezký den a ať Vám Vaše okna dlouho slouží.
Jste tedy Anitka, Milan nebo Honza? Čím více se tu snažíte něco obhájit tím hůře to vypadá. Jako slon v porcelánu.
Dobrý den,
minulý týden byl od této firmy u mne pracovník,který seřizoval a opravoval veškeré potřebné práce,předem objednané a domluvené první návštěvou technika.Jednalo se o starší okna (patnáct let)v panelovém domě (výměna pantů,seřizování,výměna těsnění,atd.).Všechno proběhlo v naprostém pořádku a jistý pan Kanta,který profesionálně pracoval a zároveň stále odpovídal na mé "možná i hloupé"dotazy je člověkem na pravém místě.Chtěla bych poděkovat za práci,kterou děláte a hlevně vyjádřit velké díky panu Kantovi,který má s opravami i mechanicky poškozených plastových oken "což u mne bylo"evidentně bohaté zkušenosti a navíc je vyjímečně zručný.Od Vás bylo z mého pohledu pověření opravou okna tímto pracovníkem tím nejlepším řešením.Tuto firmu všem doporučuji a neměla jsem s ničím žádný problém.Moc za všechno děkuji a určitě se příště ráda na Safe -logik obrátím.
S pozdravem a přáním krásného dne
Iveta Bránská z Plzně
Dobrý den, annacig. Moje jméno je Milan Suška a jsem managerem společnosti SAFE LOGIC s.r.o.
K Vašemu příspěvku uvádím následující:
Nabízíme kvalitní služby za cenu kvalitních služeb. Máme za sebou desetitisíce seřízených oken a tisíce spokojených zákazníků. Samozřejmě, že stejně jako v každém jiném oboru existují různé alternativy s různým výsledkem práce, různou dodací dobou i cenou. Většinou kvalita služeb odpovídá jejich ceně.
Zaplacením zálohy si zákazník u nás rezervuje konkrétní čas odborného pracovníka servisu pouze pro sebe. S cenou a rozshamem díla, termínem realizace i zálohou je zákazník vždy seznámem před potvrzením objednávky.
Pokud Vám mohu poradit, vyhněte se této firmě. Její ceny jsou nehorázné. Seřízení jedné tabule okna (nikoliv celého okna) cca 15 min si účtují 900,- Kč bez DPH. Pokud se obrátíte na osobu OSVČ, zaplatíte poloviční ceny. Tady jde o s.r.o, kde financujete jejich režii od vedoucího až po sekretářku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.