Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuková izolace - Polyester?

Od: eyelesscz* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, bydlím v bytě a jeden z pokojů potřebuji odhlučnit. Mám na to 8 - 10000.- Co jsem se ptal v obchodech tak nejlépe bych na tom byl s takovou jehlanovou pěnou, co se lepí na zeď, ale tu jsem našel nejlevněni za 1100.- za 2*1 metr. Potřebuji pokrýt plochu kolem 46 m čtverečních. Neřeším podlahu, jen strop a bočnice.

Nesetkal se někdo z Vás s levnějším řešením?

Musím odhlučnit i stěnu, sousedící s druhým pokojem, aby se po ní zvuk "nesvezl" do stropu a podlahy?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

To,co si představuješ jako "odhlučnění místnosti",je jen akustická úprava,která se používá pro zajištění dozvuku v místnostech pro poslech hudby,nebo pořizování nahrávek hudby nebo zpěvu.

Nemá co dělat s pronikáním zvuku do sousedních místností.Taková úprava je podstatně nákladnější a spočívá v umístění sendvičových panelů do stěn a podlahy.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]