Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tepelně odolné lepidlo

Od: udo144® odpovědí: 4 změna:

zdravím,

doporučí někdo na základě úspěšné praktické zkušenosti nějaké lepidlo kov-kov odolávající teplotě min. 300°C? Už jsem koupil něco co nezafungovalo (kamnářské lepidlo) a nechci v tom pokračovat. Našel jsem nějaké silikony, ale nevím jestli mají i lepící funkci, protože se u nich uvádí spíše funkce tmelu popř. těsnění. Také toho nepotřebuji půl kila a nechci za to dát ticíc Kč...

Za případné tipy děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Najlepsie tepelne odolne lepidlo je zvaracka. Aby sa vobec nieco vymyslelo, najprv napiste, na co to potrebujete.

hodnocení

0x

Ono bude skutečně hodně záležet na tom, co to má pojit / těsnit. Já mám zkušenost s dřevoobráběcími stroji, kde konkrétně na vaničkách u olepovaček, kde se taví EVA / PUR lepidlo a tam panuje nějakých až 230°C. Na dotěsnění spojů používám toto

distrimo.cz/...

a můžu říct, že to nejen těsní, ale i drží jaxviňa.

jirik50*

já teda nelepil, ale těsnil kouřovody a použil jse gasket tmel, asi do 200st. možná bude i jiný, ale lepidlo asi těžko seženete, taky jsem těsnil tímto tmelem násypku aut. kotle, kterou jsem propálil, zkoušku to vydrželo a ted to sezona prověří. Ale je tam do 100 st.

Jak propálil? Jak do 100 stupnu? Pokial sa jedna o spoj spodnej casti nasypky na snek, tak to znie dost nebezpecne. Predsa len to mat tak rozfofrovane pod niekolko metrakmi uhlia je celkom kaskadercina. Co je to za kotol? A nemate do sneku zapojene hasiace zariadenie s voskovou zatkou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]