Nejste přihlášen/a.
zdravím,
doporučí někdo na základě úspěšné praktické zkušenosti nějaké lepidlo kov-kov odolávající teplotě min. 300°C? Už jsem koupil něco co nezafungovalo (kamnářské lepidlo) a nechci v tom pokračovat. Našel jsem nějaké silikony, ale nevím jestli mají i lepící funkci, protože se u nich uvádí spíše funkce tmelu popř. těsnění. Také toho nepotřebuji půl kila a nechci za to dát ticíc Kč...
Za případné tipy děkuji.
Ono bude skutečně hodně záležet na tom, co to má pojit / těsnit. Já mám zkušenost s dřevoobráběcími stroji, kde konkrétně na vaničkách u olepovaček, kde se taví EVA / PUR lepidlo a tam panuje nějakých až 230°C. Na dotěsnění spojů používám toto
a můžu říct, že to nejen těsní, ale i drží jaxviňa.
já teda nelepil, ale těsnil kouřovody a použil jse gasket tmel, asi do 200st. možná bude i jiný, ale lepidlo asi těžko seženete, taky jsem těsnil tímto tmelem násypku aut. kotle, kterou jsem propálil, zkoušku to vydrželo a ted to sezona prověří. Ale je tam do 100 st.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.