Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje bezhotovostní platba inkasa SIPO?

Od: misa* odpovědí: 4 změna:

Zapomněl jsem čí platba komu to je? Platil jsem koncesionářské poplatky k rozhlasu a televizi a chodil mi poštou takový lísteček, kde bylo mnoho technických údajů a upozornění "NEPLAŤTE, dle podmínek vaší banky". Tento měsíc mi zatím nepřišel. Je to zpráva o pokynu k platbě nebo potvrzení o tom, že proběhla? Nerozumím tomu. Prosím, poraďte. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

2x

Ano, je to doklad o tom, že bezhotovostní platba proběhla. Můžeš si ji taky nechat posílat mailem.

jabraka*
hodnocení

2x

SIPO je informace o tom,že je připravena banka k avizované platbě.Avizo je vždy měsíc předem.Na pokyn tyto příkazy banka splní v určitém dohodnutém termínu a odešle výpis o platbě.Částka je omezena.

JABRAKA

hodnocení

2x

Mě chodí mailem a je to zdarma.

hop®
hodnocení

2x

Dotaz směřujte přímo na Vaši poštu, ideální je vzít s sebou starší lísteček, usnadní to identifikaci a hledání problému. Lze řešit i e-mailem, do něj vložit scan lístečku nebo opsat identifikační údaje.
ceskaposta.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]