Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ochránit popelnici před zloději

Od: janča odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, stala se nám pro mě celkem nepochopitelna věc, někdo nám ukradl popelnici (plastovou a 3 roky starou)*nevi*, přitom ji ráno ten den co jezdí popeláři vyvezu před vrata a v podvečer když se vracím z práce jí zase uklidim tak že přes noc venku nestojí. Nová popelnice ta samá co jsme měli stojí 1.300Kč a tak by bylo dobré jí nějak označit třeba barvou na ni napsat adresu a jméno. Normální barva se ale dá přetřít :(. Neví někdo jesli se dá sehnat barva která se nedá přetřít? Nebo nezná někdo nějakou jinou variantu jak ochránit popelnici před zloději?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Plastovou nádobu de označit například pomocí bodový pájky a tak na ní třeba napsat ulici a číslo domu.Tohle označení de pak už odstranit jedině broušenim a to by vždy bylo už viditelný.Jak ale dokonale uchránit popelnici před ukradenim,to fakt nevim.Vono se dneska umí šlohnout úplně všechno.

mil®
hodnocení

0x
Taky mám pájkou napsaný číslo domu.

al bunda*
hodnocení

0x
Dostatečně dlouhý řetěz, pevný a s dobrým zámkem by rovněž mohl být řešením.
Hezký den.
Když si představim popeláře jak do toho pojízdnýho smeťáku vláčí popelnici uvázanou na dlouhym řetězu,je mi hned veselejc.
al bunda*

Divil by ses, ale ono to u nás "na dědině" solidně funguje. Pravda, popeláři mají bezproblémový přístup a dostatek prostoru na manipulaci.. Stejně jako případní zloději. (Kdybych se s tím nesetkal, tak o tom nemluvím, věř mi.)
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]