Dobrý den, stala se nám pro mě celkem nepochopitelna věc, někdo nám ukradl popelnici (plastovou a 3 roky starou), přitom ji ráno ten den co jezdí popeláři vyvezu před vrata a v podvečer když se vracím z práce jí zase uklidim tak že přes noc venku nestojí. Nová popelnice ta samá co jsme měli stojí 1.300Kč a tak by bylo dobré jí nějak označit třeba barvou na ni napsat adresu a jméno. Normální barva se ale dá přetřít . Neví někdo jesli se dá sehnat barva která se nedá přetřít? Nebo nezná někdo nějakou jinou variantu jak ochránit popelnici před zloději?
Plastovou nádobu de označit například pomocí bodový pájky a tak na ní třeba napsat ulici a číslo domu.Tohle označení de pak už odstranit jedině broušenim a to by vždy bylo už viditelný.Jak ale dokonale uchránit popelnici před ukradenim,to fakt nevim.Vono se dneska umí šlohnout úplně všechno.
Když si představim popeláře jak do toho pojízdnýho smeťáku vláčí popelnici uvázanou na dlouhym řetězu,je mi hned veselejc.
al bunda*
Divil by ses, ale ono to u nás "na dědině" solidně funguje. Pravda, popeláři mají bezproblémový přístup a dostatek prostoru na manipulaci.. Stejně jako případní zloději. (Kdybych se s tím nesetkal, tak o tom nemluvím, věř mi.) Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.