Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba za rozhlas

Od: petr13 odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, má otázka se týká poplatku za rozhlas. V 18 letech na mě byl přepsán byt a sipo. Po cca 7 letech jsme zjistili že na sipu chybí poplatky za rádio, za televizi platím normálně. Doposud nedošla žádná výzva o přihlášení a případném dluhu. Sám od sebe chci ale rozhlas přihlásit, budu platit dluh za 7 let a nějakou pokutu? Případně co vyplnit do přihlášky když se má uvádět datum a rok zahájení používání rozhlasového přijímače. Díky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

6x

Do přihlíšky zapište aktuální datum a o minulých sedmi letech se nezmiňujte. Pokud byste chtěl dobrovolně platit za minulých sedm let, rovnou požádejte prezidenta Zemana o státní vyznamenání...nikdo jiný to nikdy neudělal.

hodnocení

0x
Já bych Ti dal i vyznamenání za to, že chceš platit dobrovolně.
pp
Mám dokonce pocit, že "hlídanė" poplatky jsou jen ty televizní:)
Nikdo nehlídá ani ty televizní. Nemá jak.
pp
Jak to? To by je nikdo neplatil:)
Protože by museli mít soudní povolení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]