Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych radu od někoho z vás kdo má a používa horko vzdušnou fritézu z Lidlu.Zvažují koupě fritézy a potřebujií vědět jestli hranolky připravené v ni jsou křupavé, nebo spíš blátičko? A co ještě ve fritéze se dá připravit...ja vim že to bude v návodu na používani,ale realita je bohužel někdy jiná.Děkují moc.
Dobrý den. Sám jí nemám, ale kamarádovi jsem ji objednal v Lidl shopu, jelikož on nemá internet. Ona je to už jeho druhá. Když se stěhoval, tak ji nechal ukrajincům, kteří se po něm nastěhovali. On už byl nadšený z té první, ale nevím jaká to byla. A stejně nadšený je i z té nové z Lidlu. Je to 2 měsíce co jí má. Ale je pravda, že říkal, že v ní nic jiného než hranolky nedělá. Jde to prý i bez oleje, nakonec ony jsou ty kupované předsmažené. Ale on tam prý dává lžičku oleje. Hranolky kupuje ty obyčejné, většinou kilové balení, to kvůli malému mrazáku. Také nad ní uvažuji, ale po přečtení některých příspěvků si nejsem jistý. Já má rád hranolky chrastivé a docela se mi to daří i na pánvi. Kupuji většinou balení 2.5 kg.
Myslím, že ta z Lidlu stála 1700,- Kč.
Výrobek z lídlu neznám. Ale kvalitu hranolků ovlivňuje jaké hranolky koupíte - na pánev, do trouby atd. Já hranolky nekupuji, dělám ze syrových brambor. Několik let mám tento multifunkční hrnec a neměnila bych.
Hranolky spotřebují jen lžíci oleje a když je sypu v kuchyni na talíř, tak manžel z bytu přiběhne odkudkoliv neboť slyší rachor z sypajících se křupavých hranolků. Dělám v hrnci poměrně často, peču maso, všechny omáčky (má míchací popatku), škvařím sádlo, dělám marmeládu, koláč je taky výborný. Mně v kuchyni stačí skoro jen el. tlakový hrnec a tato horkuvzdučná fritéza.
Zkoušela jsem hranolky jednou a byly jak hadry. Ale kamarádka kupuje jiné hranolky a prý jsou dobré. Já dělám brambory na plátky a jsou výborné, voní jako z ohýnku.
Taky jsem přemýšlel, že si jí koupím. Dva mí známí byli rychlejší. Ten první v ní dělal hranolky a kuře, obojí bylo gumový. Ten druhej zkusil hranolky, pak prohlásil, že rozumnější kauf by bylo rádio pro hluchýho a daroval ten krám tchýni, kterou nesnáší. Takže jsem si jí nekoupil, ale ty hranolky jsem ochutnal. Bylo to přesně to jídlo, kdy po prvním soustu už nechceš sousto druhé...
Třeba je to o tom, co to bylo za přístroj. Jestli to byl nějaký za pár stovek, nelze od toho očekávat zázraky. Proto je potřeba hledat. Trabant není Audi, oboje jezdí, ale...
Právě že oba měli docela drahý, jeden měl Krups a druhej tuším Philips, ale ani jeden nebyl pod tři litry...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.