Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jakou barvou natřít keramickou dlažbu v chodbě? Děkuji dana
Na FB jsem viděla, že lidé natírají barvou obklad za kuchyňskou linkou...Koukla jsem na barvy, a tam radil odborník, že lze natřít třeba v koupelně dlažbu epoxidovými nebo polyuretanové dvousložkové nátěry ...
Ano, když dotaz postavíme takto, samozřejmě, že to můžete natřít, pokud je vám jedno jak to pak vypadá. Dlažba, potažmo obklady mají svojí povrchovou úpravu (glazuru). Barvou nikdy nic takového nedocílíte. Navíc, vše máte vyspárované. Myslíte, že to bude bůhvíjak hezké, až to všechno přebarvíte? Ale jak říkám, je to každého věc, jak si udělá doma příjemné pokoukání.
Dá se použít normálně Primalex žádná sláva to neni ale vypadá to líp než starý zašlí a ošklivý obkladačky.Taky to neni moc odolný na nějaké hrubší otěry ale dá se
Děkuji Vám všem za odpovědi, utvrdili jste mně v tom, že je to blbost. Nezbude nic jiného, než dlažbu vybourat, a položit novou. Jsem do všeho hrrr, a chtěla jsem to mít do Vánoc. Díky Dana
I s vybouráním staré lze za 2 dny,tedy pokud to člověk umí a něco zná!Ale ne s normálním materiálem Jsou i lepidla kdy se položí dlažba a po 8 hiodinách je dlažba spárovatelná,tj s opatrniostí pochůzná ale lepidlo ja cca 2x dražší), s normální (jeden den se položí dlažba do lepidla a druhý den se již dá spárovat a opatrně po něm chodit ) za týden taky není co řešit. do vánoc hejno času. Jinak pokud to jde i výškově-stará se nemusí bourat ale dá se na ni poloožit nová dlažba. Čistá se pak navýší cca o 1cm (pro laiky-zvedne se podlaha cca o 1cm!)
Tyto podlahy se dají použít i na staré dlažby.Vyřaduje to dbré odmaštění povrchu,případně i zdrsnění. svepomoci.cz/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.