Nejste přihlášen/a.
Zdravím, povedlo se mi udělat rovné atiky. Chci napravit chybu a udělat spád. Mám už zastěrkovaný polyš s tím, že jsem nechal ještě asi 20cm perlinky trčet nahoru nad atiku. Můžu to udělat tak jak na obrázku? Nalepím klínek z polystyrenu a pak nakotvím obs desku, perlinka co mi jestě přesahuje přeložím až na obs a dostěrkuju to ... pak oplechovaní. Jde mi o to, aby to bylo správně v lepidle až po plech. Nabydou mi tam asi 4 cm ( klin+osb)
Nesmysl stěrkovat OSB! jen ten klínek-přilepit lepidlem a pak ještě přestěrkovat.OSB pak kotvit hmoždinkami až do zdiva-ale to pkd nebudete sám plechovat udělá to klempíra!JInak dle Vašeho náčrtu-to naznačené zelenou bych přetáhl 15cm na přestěrkovanou část!
Na tu atiku bych polystyren nedával, ani tu desku. Zašalovat do malého spádu a vybetonovat. Do betonu bych přidal perlit. Atika by měla mít spád směrem do budovy a oplechování by mělo být upevněno ještě před nahazováním, nebo před započetím izolování a dalších úkonů. Upevněno oplechování by mělo být do zdiva. Víme dobře, co vítr dokáže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.