Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlakový ventil u bojleru

Od: oto000® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, udělal jsem výměnu čerpadla místo sanonasavacího za čerpadlo do vrtu a presscontrol kde se dá nastavit zapínací tlak ale po napojeni tohoto nového sytemu začal přes pojistný ventil u bojleru kde je odtok téct voda proudem.Myslíte že je tam moc velký tlak? nebo je ventil vadný a chce výměnit? U systemu ze starým čerpadlem nic neteče tak nevim kde je chyba.

Tlakový ventil u bojleru

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokuud to valí ven přes pojistný ventil, tak je tlak vody příliš velký. Tlakovou nádobu bych doporučil také zachovat, protože čerpadlo nebude muset tak často spínat - nádoba slouží jako akumulátor, takže v případě menších odběrů vody pak čerpadlo nemusí ani zapnout.

kenav
hodnocení

3x

Spravne,je tam velky tlak a zkuste zmerit je to diky presscontrolu.Proc jste nenechal nadobu?

hodnocení

Když dám tlakovou nádobu a tlakový spínač bude to lepší?

aquacup.cz/...

Koupil jsem toto nebo jsem myslel že bude tlak stejný.a funkce stejná podle návodu tam lze ještě instalovat na systém tlakovou nádobu.

Čím jednodušší zařízení tím lepší. Méně poruch=méně oprav. Zkušenost s tím nemám, ale znám pár lidí, kteří se rádi vrátili k osvědčenému zařízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]