Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosil bych o radu, cca před 2 lety jsem opravoval balkon, kde byla původně dlažba, která ale rozmrzla. Vythal jsem ji a udělal nový beton na který jsem dal ve 2-3 vrstvách tekutinu letenku a na ni kamenný koberec. Bohužel po deštích se začaly objevovat mokré fleky od zatekani. Zajímavé je ze voda začíná vždy zatekat na stane od okapu a nikde jinde. Zkoušel jsem zatmelit všechny možné mezery, ale bohužel nic nepomáhá. Nakonec jsem si všiml ze voda zateka úplně za okapem, jakoby pod oplechováním ( přiložené foto). Prosím nemáte s tímto někdo zkušenost či praktickou radu jak to vyřešit aniž bych musel cely balkon zbourat a udělat nový.
Děkuji
Jak máte vyřešený konec balkonu, spoj oplechování (okapnička) s tekutou lepenkou?
Zkuste dát foto.
Byla tekutá lepenka dělaná podle postupu? I s těsnícími pásy?
tuto variantu mám v zásobě, až mi dojdou všechny možnosti. Ještě mi poradili klempiri, ze by to šlo i s klasickou penetrace , ta by měla řeky vytvořít vodotěsny povrch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.