Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v předsíni po stržení obrázků zůstaly díry ve zdi. Prosím o radu a pomoc se zapravením a následným vymalováním celé předsíně, která si to už za ty roky zaslouží.
Můžete mi prosím poradit čím mám oškábat stěny( starý cihlový dům), jak a čím zakryt díry ve zdi a jakou barvou nejlépe zamalovat?
Děkuji všem za rady a pomoc a pracovní postup
Dobrý den, také jsem pro použití (staré, dobré) sádry na zapravení otvorů. Použijete špachtli a začnete někde u podlahy - vyzkoušíte si svou šikovnost a potom už to půjde. Oškrábat stěny lze také ostrou špachtlí (po jejich dostatečném provlhčení válečkem nebo štětkou a mírném zavadnutí), ale je to práce poměrně náročná. K vymalování použijte libovolnou malířskou barvu (např. Primalex). Zdravím!
Lepší než sádra je obyč štuk,sádra po vytvrdnutí už nelze dobře tvarovat,navíc místo bude oproti bytku stěny hladké a bude to stále vidět Štuk zaneseš po navlhčení do dírky,klidně můžeš třeba s půl milietru přesahem,po zavadnutí to filcem vyhladíš tak že nikdo nic nepozná ani kdyby se na to díval zblízka. Přemalovat už jakoukoliv interiérovou barvou dle gusta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.