Přátelé, dotaz hodný správného škrblíka. Jaký a kde kupujete záchodový papír v rozumném poměru kvalita/cena? Doteď jsem několik let brával ty větší role v lidlu, ale po změně dodavatele je kvalita mizerná - trhá se a nebo okamžitě žmoulá. Nepotřebuji ty rádoby značkové silně předražené výrobky, ale samozřejmě chci zachovat nějakou rozumnou kvalitu. Nějaké tipy?
Musíte kupovat ten třívrstvý. Ty "velké"role jsou vlastně "zlodějna", protože to je ten nejtenší toaleťák a musíte ho odmotat víc, takže vůbec nic neušetříte. Ona ta role vypadá velká, ale ve skutečnosti ho vypotřebujete víc, protože je tenký. Já kupuji značku Zewa nebo Linteo 3 vrstvý. Vždycky mají nějaké akce a to si pak koupím do zásoby třeba 3 balíky. A uvidíte, že Vám nakonec vydrží déle, než ten obyčejný. Zkuste to. Třeba tento zrovna ho mají v Tescu. Ale je to taleťák, který koupíte všude. Akorát stačí pohlídat akce.
Rozumná kvalita, hygiena a skrbličení = umejt zadek ve sprše. Já to večer spojím z koupáním a mám vystaráno na 24h. Rozmáznout papírem hov.. po zadku je hnus.
lidus*
Nezlobte se, ale nejdřív si snad zadek utřete a pak použijete bidetovou nebo běžnou sprchu.
gumid
lidus: Není co, položím kabel. Asi zdravá strava nebo dobré trávení.
lucie*
musím souhlasit s gumidem...moje děti nebylo nutné nikdy utírat papírem. Snad jen vyjímky v kojeneckém věku s plenami. Vždycky běžím s papírem za nima k nočníku a na wc (jako správná matka- ukaž zadek) a ono není co utírat...fakt asi dobrá strava, nevímnaopak kamarádka má vždycky děti zesr...né až"za krk"
Já většinou tenhle eva.cz/... ale nejezdím speciálně do Evy, jen když jedu kolem, nebo kupuji zde vyplatise.cz/... 8 rolí za cca 35-40 Kč, jsem taky skrblík, co se toaleťáku týká
Nejlevnější papír je žádný papír. Vedle mísy jsem si instaloval bidetovou spršku na sprchové hadici, po použití otřu zadek pro kontrolu houbou a čistota je dokonalá. Papír je tam jen pro hosty, co tenhle fígl neznají, nekoupil jsem ho už pár let.
Tohle je dokonalá kopie toho co mají v jižních krajích... Já se spokojím s normální sprchou, je to trochu pracnější.
pago*
Ano, inspiroval jsem se v Izraeli. Na rozdíl od běžné sprchy tahle sprška stříká koncentrovaněji přesně tam, kam je třeba, a síla proudu se snadno reguluje. Je to dokonce lepší než klasický bidet a studená voda skvěle působí na hemoroidy.
V Kauflandu v akci za cca 45 korun 8ks balení třívrstvého s označením Harmony od výrobce SHP group (výrobce harmasanu). Koupím celý balík těchto osmikusových nebo i dva a mám na půl roku pokoj. Kupovali jsme třeba i Tento, ale subjektivně nás tolik nepřesvědčil.
Ekonomy (tak nějak) v Penny když je akce kupujeme celý pytel. Mám doma ale na skříni a bohužel z vozíku tam nedosáhnu a popis je zrovna na druhé straně.
Nojo.. S dvou vrstvym je to stejné jako s cirkulárkou. Chvilka nepozornosti a máte prst v pr**li Starý vtip, já vím ale nedalo mi to. My tyhle papírové záležitosti kupujeme zásadně v Polsku v biedronce. Ani jejich papírové ručníky u nás nemají konkurenci.
Taky nekupuju ty předražené, ale využívám akcí a beru vždy balení 8rolí. Jak je cena kolem 39kč tak beru...chodím do Tesca či Alberta, většinou je vždy nějaký v akci.
Jinak spokojenost v rodině je ze Zewou. Linteo nekupuju ze zásady, jejich výrobky smrdí chemii.
Dnes je všelijaký možný výběr toaletního papíru. Každý si vybere. Kdysi za totáče, když nebyl k sehnání, tak se používalo Rudé právo. Bylo takové měkké.
Opravdu osvědčený mám z Lidlu. Je čtyřvrstvý, Floralys. Ten s kačenkou. Bohužel ho přestali mít v běžné nabídce a k dostání je jen občas v nějaké akci. Ještě jsem neobjevila žádný, který by se mu vyrovnal. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.