Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viadrus a3c 4 články

Od: imothep® odpovědí: 2 změna:
Mám dotaz na majitele kotle Viadrus a3c 4clanky.Jak máte usazeny hořák máte ho tím vykrojením směrem k zásobníku a nebo dozadu do kotle.ja ho mám směrem k zásobníku a podle návodu by měl být dozadu a taky si myslím že tam mám i větší průměr hořáku ne by měl být.jak to máte vy.dik za odpovedi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mopet*
hodnocení

0x
Jestli myslíte jako hořák takové to litinové kolco tak mi ho usadili výřezem k zásobníku, jsou tam přece takové ty trubky na vzduch. Jo a ty kolca byly u kotle dvě, menší na spalování uhlí a větší když bych chtěl topit pletkami.
hodnocení

Taky jsem dostal dva ale mám tam teď to vetsi.A v návodu se nikde nepíše že by měly být dva ale tak či tak tam je psané že by měl být tím výřezem dozadu to platí ale jenom pro 4clany.ale vlastně ještě nevím jestli by to tam tak vlezlo když tam jsou ty trubky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]