Nejste přihlášen/a.
Kamarádovi někdo ukradl ze stavby kolečko,nemá zatím plot, pořád jsme si říkali,jaká jsme super vesnice, že se tu nekrade...Mám také kolečko,ale je rozbité,takže ho můžu obětovat, napadlo mě , že ho tam zase nastražíme,ale chtěla bych udělat něco,aby měl zloděj památku.Poraďte.
Před pár lety přeskočil zloděj dřevěnou ohradu kolem stavby a spadl do jámy s vápnem. Problémy měl majitel, jáma nebyla zakrytá...
A není to tak dávno, kdy zloděje skrz dveře postřelil samostříl, nastražený uvnitř chaty, když se je snažil vypáčit. Majitel chaty byl obviněný z nedovoleného ozbrojování a pokusu o vraždu (byly toho plné noviny). Myslím, že nakonec dostal milost.
Nehledě na to, že zloděj už kolečko má, proč by kradl další?
Tohle si přečtěte.
Bohužel v naší "svobodné zemi" budete mít památku v trestním rejstříku spíš vy. Kamarád nemá plot, tedy pachatel nemusí překonávat žádnou překážku. Vy dáte ke kolečku nějakou petardu, zloděje to zraní a bude tvrdit, že se jen koukal na kolečko a nevěděl, že je to soukromý pozemek a problém máte vy.
Stačí zapátrat ve zprávách, jak kdesi na Ostravsku nepřizpůsobiví tak dlouho rozkrádali opuštěnou ocelovou halu, až jim spadla na hlavu a vinen byl majitel, protože ji neměl zabezpečenou.
Památná slova "v naší vesnici se nekrade" jsem řekl jednou - za 2 hodiny na to mi vykradli dům, kde jsem pracoval ve druhém patře.
Souhlasím s kolegy - můžete si dát kamerový systém, výstražná a poplašná zařízení - to je vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.