Nejste přihlášen/a.
Potřebuji ve skříni vyvrtat díry pro poličky.
Šířka je 38 cm tak se tam z boku vrtačkou nedostanu, tak jsem na webu našel pravoúhlý nástavec.
Skříň rozebrat nemohu ne proto, ře by se rozpadfla ale proto že by se musea celá vyklidit a zpoloviny rozebrat což se mi nechce.
Našel jsem tyto dva:
Extol - s kterým věřím že se tam dostanu
a tento levnější - proteco
Ale s tím druhým to nevím protože nezjistil jsem nikde jeho rozměry zda se vejde i s vrtákem do šířky max 30 - 35 cm - počítám rezervu.
A nebo máte ještě nějaké jiné řešení?
doplněno 05.11.19 06:48:
A nebo jsem našel ještě tento
Tak jsem změřil vrtačku a dostnuji do mezery 30cm, takže s vrtákem do 38cmm v pohodě.
Že jsem ji nezměřil dříve, takže žádný nástavec nebudu potřebovat.
A pro vyvrtání 12 děr kupovat nástavec?
Našel jsem doma modelářskou vrtačku ( ještě NDR ) do vrtáku 3mm na 12V.
Takže mě napadlo kdybych koupil stejnosmšrný zdroj na 12V s nějakým větším proudem aby se to jen tak nezastavilo, tak by to možná taky šlo.
Sice byla na 3 ploché 4,5V baterie tehdá ještě slaný ale ty asi moc proudu nedávaly když byly v sérii tak to bylo vhodné tak akorát na vrtání do tišťáku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.