Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drobení betobu

Od: nick55 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, na půdě se mi v jedné části začal drobit beton a podlaze a vytvořila se škvíra. Asi nekvaliní beton. Dá se přidat nahoru další vrstva betonu a do škvíry nalít nový beton? Může mi někdo poradit, jak by se to dalo opravit? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dá se přidat navrch další vrstva a do škvíry nalít nový beton. Jen to nebude fungovat.
Je to v místě kde se chodí? Vadí to běžnýmu užívání?
Pokud to je někde stranou, kam se nechodí, vybodnul bych se na to.

jabraka*
hodnocení

0x

Praskliny v betonu se na silnicích a dokonce i na letištích opravovaly zalitím bitumenem.Na púdě,kde na tom asi nebude tak záležet,bych použil epoxidový zalévací tmel..Ten ovšem není nejlevnější.Zcela postačí i pvac disperze Slovilax.Opravovali jsme s ní střechy garáží tak,že se smíchala s menším množstvím cementu a stěrkou jako pasta nanesla na praskliny a na další plochu v tloušťce asi 1 cm.Dokonce nebyla potřeba ani IPA.

JABRAKA

figurek*
hodnocení

0x

Koupil jsem byt, kde se takto sypal beton na balkóně. Povedlo se mi ho spravit hned na první pokus.

Poškozená místa musíte nejdříve vyčistit. Co nedržní musí pryč. Pak vezměte zednické hladítko, důlky, díry a škvíry zamázněte a zahlaďte řídkým potěrem z čistého cementu. Bude po problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]