Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí m3 plynu?

Od: karlosdos* odpovědí: 12 změna:

Potřebuji vědět aspoň orientačně, kolik stojí m3 plynu,jsem u inogy.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Já myslím, že u Inogy je to asi 9,- Kč.

jenda2*

Bude to kolem 14 Kč /1 m3.

hodnocení

0x

Když ho čerpám do auta, tak asi 19Kč. Cena pro domácnost bude asi jiná.

Docela by mě zajímalo, jak jsi k té ceně došel.

Jednoduše - matematika základní školy.

V 1kg zemního plynu je toho plynu 1.4 m3.

Když tankuju za cca 26-27 Kč za 1 kg, tak kolik je to za m3? No přece 18.57 - 19.29 Kč

Viz cng.cz/...

111®
hodnocení

0x

fakturu máš? tak poděl částku faktury metry kubickými.

doplněno 02.11.19 13:54:

no mě třeba podělením vyšel 1m3 na 64,-Kč. Proč? Protože jsem spotřeboval za rok 25m3 a největší položku tvořila distribuce. Ta se totiž také musí počítat, protože je součástí faktury.

zde
Distribuce bývá bohužel často dražší než spotřeba, cena plynu je u všech podobná, tak porovnávejme spíš tu dodávku - máte-li někdo zmapovný přehled cen distributorů podělte se o info.
Proto když na plynu jen vaříš, je lepší ho zrušit a vařit na elektrice.

111®
hodnocení

0x

distribuci stanovuje Cenový energetický úřad pro všechny jednotně.

hodnocení

0x
Kolik stojí plyn jako komodita najdete jasně na stránkách Innogy. Mají tam ceník. A věřte, že každého stojí jinak při rozdílné spotřebě, protože Innogy si ještě účtuje měsíční paušál. A když ten měsíční paušál rozpocitate mezi spotrebovanych 100kubíků nebo 1000 kubíků, tak výsledná cena za kubík bude jiná. Distribuce je jinak u všech dodavatelů stejná.

jarin*
hodnocení

0x

jak píšou jiní, cena za kWh = fakturovaná částka / spotřeba. Vše ostatní je velmi hrubě zavádějící. Platí pro plyn i elektřinu.

hodnocení

0x

Vzal jsem vyúčtování a prostým vydělením zaplacené částky a spotřebovaného plynu jsem zjistil,že mne 1kubík stojí 12,78Kč.

Jsem u EONu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]