Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte někdo zkušenosti se zabezpečením plastových eurooken proti vniknutí?
Co jsem zjistil, tak existují kliky se zámkem. Ty ale neumožňují večer mít pootevřené okno kvůli větrání a přitom to mít zabezpečené proti otevření. A navíc zloděj může v tomto případě prostě roztáhnout celý rám a okno pak otevře i zamčené.
Pak jsou prý nějaké zámky, které se dávají na rám a okno. Ty by měly zajistit i zamknutí oken při otevření a okno by mělo být imunní proti roztažení rámu.
Bohužel v této problematice se nějak extra nevyznám a chtěl bych si nechat zajistit byt. Firmy, které dělají zabezpečení, se tímto moc nezabývají. Co jsem oslovil, tak spíš vytahovací mříže před okno a EZSky..
Za mě jediné trošku smysluplné zabezpečení na okno jsou masivně zazděné mříže...vše ostatní je jen pro pocit,i mříže se dají překonat,ale už to dá nějakou práci při které si jej může někdo všimout. Okno pořád bude jen plastový rám se sklem-při ventilačce nahoře vydloubne čep a má otevřeno,pokud mu to otevřít nepůjde,primitiv vezme cihlu a je zase uvnitř.
To mají firmy pravdu,elektornické zabezpečení s mřížemi je trošku jistota a minimálně primitivní zlodějíčky a smažky to odradí,ale pokud doma budeš mít zlatý poklad,ani tohle ti nepomůže,není zabezpečení co nejde překonat
A co třeba tento systém od fi. Abus v kombinaci s bezpečnostní fólií na okně?
video, jak se do toho těžko proniká zde:
Chápu, že někde na samotě do chalupy nebo do domku v zahrádkářské kolonii se dostanou přes lacjaké zabezpečení, protože tam mají klid a nikdo je nevyrušuje. Ale na sídlišti si nedokáži představit, že by se tam takhle dlouho a hlasitě dobývali do bytu..
To je sice krásné,ale pořád ti to neřeší ten základ...smažce nebo cigánovi co tam půjde na slepo je tohle zcela jedno,prostě prohodí cihlu sklem a je tam jedna dvě a takový lidi nějaký rámus moc nezajímá-budeš mít krásně zamknutý rám ale bez skla a byt stejně vykradený. Jestli žiješ v lokalitě kde tohle hrozí těžce radit,zase ty mříže to si budeš připadat jak v kriminále-ale v kombinaci s elektronickým zabezpečením na policii asi nejúčinější
Zdravim. Abus je výbornej ale musí být i folie a nebo bezpečnostní sklo-KONEX-pak tobude skoro nedobytný ALE z jakýho profilu jsou okna vyrobený? Jestli je to nějaká žvejkačka tak nepomůže nic. Nemusej to bejt poláci nebo turci nejhorší profil kterej jsem montoval byl italskej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.