Nejste přihlášen/a.
Zdravím,nikdy jsem nesvařoval svářečkou.
Mám půjčenou starou elektrickou na elektrody.
Mohl by mi někdo napsat základní kroky jak svařovat?
Jak moc musí být svařovaná část očištěná od barvy a rzi?
Díky
Mám půjčenou starou elektrickou na elektrody.
Mohl by mi někdo napsat základní kroky jak svařovat?
Jak moc musí být svařovaná část očištěná od barvy a rzi?
Díky
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Od barvy stačí očistit kousek, zbytek se pak opálí. Lepší by bylo, aby ti způsob svařování ukázal a vysvětlil někdo, kdo svařovat umí. Záleží na mnoha okolnostech, od síly materiálu, až po výběr elektrod. Techniku sváru musíš zvládnout pak sám. Aby to opravdu drželo, je potřeba správně pokládat elektrodu. Silnější materiály se svařují skládáním více svárů na sebe. Ale to by ti měl právě někdo ukázat.
wrbo
Zdravím,
mohli by jste mi i poradit kdy se používají úzké elektrody 2mm a kdy pak silnější 3mm a více?
Díky
mohli by jste mi i poradit kdy se používají úzké elektrody 2mm a kdy pak silnější 3mm a více?
Díky
Obvykle průměr elektrody se volí podle síly svařovaného materialu a použití. Ještě jsi nám nenapsal jaký stroj máš aby ti naše rady pomohly, takhle je to dost obecné.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]