Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hasičák hlásí nízký tlak

Od: asdy odpovědí: 4 změna:

Mám v autě menší hasičák - práškový 2 kg. Tlakoměr co je na něm, tak už ukazuje menší tlak. Už je v červeném poli. Co s ním? Už asi nebude ideální na hašení, dá se to zrevidovat a znovu natlakovat?

Díky za info

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U klasických hasičíků jsou firmy které to řeší výměnnýn způsobem , mělo by to fungovat i u těchhle

hodnocení

0x

Podle místa bydliště navštivte výzbrojnu hasičů, bývá ve větších městech, tam vám přístroj přezkouší, případně doplní.

Třeba něco jako zde.

doplněno 31.10.19 21:41:

Doplnění stojí pár korun. Ideální hasičák do auta je dvoukilový práškový, žádný sprej, který je jen tahák na peníze. Můžete použít třeba tento. I odborníci doporučují.

hodnocení

0x
Neví, kolik to doplnění stojí? Podle mne už je levnější koupit v obchoďáku nový...

Taky mám strach že přezkoušení a znovu naplnění bude dražší než novej. V autopotřebách se dá sehnat do 500Kč. Navíc se vám může stát jestli je to nějaký zahraniční atyp že ani ta firma na přezkoušení stím nebude chtít mít nic společného jelikož mají certifikace na určité typy hasičáků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]