Nejste přihlášen/a.
Ahoj vybírám termostat k plynovemu kotli Dakon p18 lux. Mám aktuálně by rány AURATON R25 RT. Doporučite něco lepšího v podobné ceně nebo levněji? Bezdrat chci abych mohl případně snadno měnit referenční mistnost(nemam nikde termoventil)
Děkuji za případné tipy.
Za mě - nebrat. Tchán si ho koupil, sám však nebyl nikdy schopen si jej naprogramovat. Je to totiž poměrně komplikované, nepřehledné. Já nedám dopustit na Honeywell - je to přesný opak - jednoduchý, přehledný a spolehlivý systém, doma jej mám na Dakonu už 22 let, letos hodlám vyměnit ten tchánův Auraton za nový Honeywell
Elektrobock je rozumný výrobce, určitě si vyberete, a cenově je také velmi přívětivý, pokud jeho výrobek nebudete kupovat u zlodějů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.