Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je prosím nutné vybourat vanu. pokud se dělají nové rozteče vody v koupelně?.děkuji
Dobrý den,
to záleží na tom, kudy Vám vedou trubky vody a jakou máte baterii, jestli instalovanou na stěně nebo na vaně. Pošlete foto. Je možné, že bude stačit vysekat 1 řádek kachliček a poté, pokud jste si nějaké nechali do foroty, je znovu přilepit a zaspárovat. Ale to jen teoretizuji, protože vážně nevím, jak to u Vás vypadá...
Taky jsem znal rodinu, co měli v koupelně litinovou vanu. Muž se koupal ve studené vodě, manželka se koupala ve studené vodě, když děti končily s koupelí, pak teprve v ní zůstala voda trochu teplá. Zato vana v koupelně pěkně hřála skoro až do rána. Až když místo ní osadili plastovou, tak si při koupání užili trochu komfortu.
Osobně bych si skrze to nemusel bourat i vanu,jen fexou vyřezal spáru mezi obklady a to pak vybušil (mám ještě 1m2 pro strýčka příhodu!)ale nemusím to dělat neboť to mám nové (deset? 15 roků).
Ale jak to máte kdoví. někde bude nutno někde ne -Dle toho jak jsou staré trubky vedeny ,v materiálu (cp,dvouduťáky, nějaké staré cihelné bloky třeba "TÝNKY"...)A nakonec dle šikovnosti daných pracovníků!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.