Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatéká zděný sprchový kout

Od: tatiana* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o radu a kontakt na šikovného člověka nebo firmu, co dokaže vyřešit problém se zdeným sprchovým koutem. Před cca 5 lety přoběhla kompletní rekonstrukce bytu s kompletní změnou dispozice. Bohužel po nějaké době začaly se tvořit mokré skvrny u zdí oddělující sprchový kout od koupelny. Před rokem jsem zavolala nějakého hodinového manžela a ten mi vyměnil komplet silikon po obvodu koutu. Bohužel teď se tento problem objevil znovu. Dnes jsem zkusila odloupnout tu barvu a ona mi šla i s omítkou a zjístilo se, že se droli i ta zeď pod ni. Moc prosím o radu!

Zatéká zděný sprchový kout
Zatéká zděný sprchový kout #2
Zatéká zděný sprchový kout #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
To muze protekat leckde. Silikon po obvodu je nejpravdepodobnejsi, ale klidne to muze byt kolem baterie, trubka ve zdi, kolem zlabu, nekudy sparou. Chce to dukladne prohlednout na miste. Zkuste projit sprchac klidne s lupou a hledat mozna mista uniku. Totez u zlabku a pod krytkou baterie.

hodnocení

0x

Bude to chtít znovu přetěsnit po obvodu a hlavně zkontrolovat zatěsnění žlabu, Tam bývají často problémy.

tatiana*
hodnocení

Děkuji. No mne pořád vrta hlavou, že jsem to cele před rokem nechavala vysilikonovat znovu a problém se objevil znovu. Navíc pokud spravně chapu, hydroilzolace se má dělat do určitě vyšky po obvodu, pak pokud všechno bylo udělano jak se má, tak by neměla prosakovat ta zeď...Ale samozřejmně nejsem odborník a nemůžu do toho vidět. Jen se bojím aby nakonec nebylo nutno otevřit podlahu..

hodnocení

0x

Pokud chcete řemeslníka, musíte hledat v místě bydliště, tady vám těžko někdo poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]