Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk u pračky LG

Od: daphi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, mám jeden dotaz... Vlastním asi 3roky pračku LG a asi poslední dva měsíce pomalu při celém praní je slyšet zvuk, jako kdyby se neustále začínalo čerpadlo na vypouštění vody... Nemáte někdo podobnou zkušenost, nebo nevíte, co by to mohlo být...? Předem děkuji za radu...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Okolo elektriky se již nějakou dobu motám, praček jsem taky pár opravoval, ale s tímto zkušenost nemám. Zrovna zvuk začínání vypouštěcího čerpadla je nezaměnitelný, takže pokud po dobu praní slyšíte toto začínání troufnu si tvrdit, že je to závada hodna pozornosti a diagnostiky.

hodnocení

0x

Jestli tu hučí při otáčení bubnu, nebo ještě víc při ždímání - tak jsou asi v čudu ložiska bubnu.

Ono LG praček je hodně typů, my máme LG skoro 20 let s pohonem Direct Drive (tedy motor na bubnu, nemá řemen) ložiska jsem na ní měnil nedávno.

karel556*
hodnocení

0x

Něco podobného dělala pračka LG synovi, pomohlo vytáhnout přívodní kabel ze zásuvky přes noc, elektronika potřebovala restart, od té doby klid (restart asi před půl rokem)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]