Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřezový odpad - odpad vede do kopce

Od: trixy odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám udělán odpad cca 60cm od země a dno rohového dřezu mám od země cca 50cm a ted k problému:použil sem sifon,který sem dostal k dřezu (potřebuji přípojku na myčku) a ze sifonu mi vede hadice do odpadu ve zdi.Vše zatím funguje jak má,ale nějak se mi to celé nezdá,jelikož tam není žádný spád,spíš naopak odpad vede tzv.´do kopce´,což není asi ideální...

poradíte co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trixy
hodnocení

omlouvám se za špatné info-odpad je od země cca 60cm a dno rohového dřezu cca 70cm (zapoměl sem na sokl:-D)

raadek*
Ve zdi je uz zrejme spravny spad, takze se voda drzi pouze v potrubi mimo zed. Pokud sifon funguje jak ma a potrubi bez problemu vodu z mycky odvede, tak bych to nechal a resil pouze, kdyz nastanou nejake problemy. R.
trixy
hodnocení

samozřejmě ve zdi je spád dostatečný...mě jde jen o to že se v podstatě v hadici drží voda...jinak vše funguje jak má

raadek*
Pokud se vam nevraci voda do mycky tak se nic nedeje. I pracka nedokaze vypustit vodu uplne a vzdycky neco v hadici zustane. R.
jabraka*

Voda se samozřejmě drží i v syfonu,což je v pořádku,jinak by to z odpadu páchlo.

JABRAKA

trixy
hodnocení

jabraka:to je jasné že v sifonu zůstane voda ale jde o to že žůstává i v hadici ze sifonu do odpadu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]