Nejste přihlášen/a.
poraďte, než pozvu opraváře, který si počítá jen za příjezd cca 700Kč a pak mi řekne, oprava bude stát několik tisíc, čím to může být.
Předem díky za odpověď
0x
Věřte mi že to bude něčím co si sama na koleni doma neopravíte a nějakého souseda fušera bych vám rozhodně nedoporučoval, už jserm několik desítek myček po nich zrušil i s tím stovkovým příkladem, a z poloviny to byly triviální závady co by se vešly do tisícovky, ale hlavně že to mohlo bejt levnějc..
S pozdravem Adam.
0x
Mě se stalo úplně to samé, jen jiná značka myčky. Opravář přijel, za příjezd si naštěstí nic neúčtoval, byla rozbitá jakási "řídící jednotka" v myčce, oprava se vším všudy stála 700,-, opraveno měl do hodiny. Je to prý docela běžná závada. Všechno ostatní fungovalo jak má, pouze myčka myla studenou vodou a nesušila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.