Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renovace dlažby chodby

Od: milada® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

máme v předsíni dlažbu, která se bývalému majiteli moc nepovedla. Slyšela jsem, že je možné dlažbu "přelít" vrstvou nějakého materiálu. Můžete mi poradit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to otázka vkusu, já bych dlažbu vyboural a položil novou, než nějakou náhražku z kamení a pryskyřice.

Chodba u dcery čtyřikrát mění šířku a je to starý statek takže ani není pravoúhlá. Na dlažbě bych prodělal kalhoty protože by se moc dlaždic řezalo a byl by šílený odpad. Navíc to neumím takže bych si na to musel zjednat obkládače. Kamenný koberec se natahuje a rovná jako beton takže to bylo za dvě hodiny hotový a udělal jsem si to sam. Navíc to pěkně vypadá a moc lidí to doma nemá a návštěvám se to až na výjimky líbí.
Někdy je lepší si dát práci s dlažbou než to plácat jako pat a mat...

@david63 *palec* Přesně tak, pokládal jsem si dlažbu sám, takže cena byla pouze materiál. Pohrál jsem si, takže je to jak od fachmana.

hodnocení

1x

Myslíte kamenný koberec? My to dávali u dcery na dlažbu na chodbě , ale počítejte s tím, že minimální vrstva bude kolem 1cm o který budete muset zkracovat všechny dveře.

hodnocení

1x

Renovace dlažby? vybourat starou-položit novou,zůstane /měla by zůstat/stejná "čistá" výška,nebo na ni položit novou-zvýší se "čistá" cca o 1cm viz také odpo.p.Jenyka!

hodnocení

Díky za vaše rady, je na tom hodně pravdy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]