Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostane se mi někdo do této zásuvky?

Od: makulllka564 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci si koupit tento zasuvkový úložný prostor nebo jak se tomu říká a chci se zeptat jestli když zamknu ten šuplík dole tak se mi zamkne i ten šuplík nad tím dolním (nejspodnějsím) a ten první hned na hoře zůstane otevřený chci se zeptat dostane se mi do toho uplně spodního nikdo když ho zamknu a samozřejmě ten co se do něj bude chtít mrknout nepoužije nasilí jestli by ho mohl když by byl zamknutý nějak otevřít? Děkuji předem všem za rady!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Protože je skříňka z ocelového plechu,tak násilí nepomůže .Většinou jsou tyto pořadače řešeny tak,že pokud jsou všechny šuplíky zasunuty,nejdou otevřít.Odblokují se až vysunutím spodního šuplete.Ale v některém případě to může být i tak,že zamykatelný je jen spodní.

JABRAKA

makulllka564
hodnocení

Ano, zamyká se pouze ten spodní šuplík a ten nad ním ten prostřední ten je taky zamknutý, jediný který se nezamyká tak je ten 1 horní šuplík, tak se chci zeptat jestli když bude ten spodní zamknutý tak jestli se tam nějakej laik dostane, ten střední určitě protože stačí vyjmout ten horní ale ten uplně spodní?

jabraka*

Podle informací od výrobce mají zásuvky zarážku proti vypadnutí,takže se nedají asi jednoduše vyjmout ven.

JB

makulllka564
hodnocení

Ano to mají ale když se vyjede uplně nakonec a nadzdvyhne se ten šuplík tak jde vyjmout...

makulllka564
hodnocení

Tady je ten odkaz na ty šuplíky: ikea.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]