Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohřívač Dražice TO 20 pojistka

Od: ajvn® odpovědí: 2 změna:

Nevíte někdo náhodou, jestli je v tomto ohřívači po aktivaci tepelné pojistky nutné ji vyměnit nebo ji stačí jen zatlačit? Díky

doplněno 21.10.19 06:21:

Jen pro upřesnění - teorie kolem pojistky je mi zcela jasná, jen k opravě tohoto průtokáče musím jet trochu dál, tak bych chtěl vědět, co mě tam potká. Zda bude stačit pojistku "nahodit" nebo musím koupit novou a vyměnit. Z obrázků na netu mi to nebylo zřejmé. A chci si ušetřit i případnou další cestu, pokud je nutné ji vyměnit a já bych ji neměl s sebou. Proto prosím vynechte teorii a poprosil bych opravdu znalého o radu toho, jak je to zde udělané. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kenav
hodnocení

0x

Tak tu pojistku změř.

hodnocení

0x

Tepelné pojistky se někdy po vychladnutí vrátí do výchozího stavu. Pokud ne, je potřeba nějakým tlačítkem, nebo kolíkem (podle konstrukce), uvést do výchozího stavu. Také je dobré zjistit, proč pojistka zareagovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]